Ecenaz Lydia Akgün

Tüm Makaleleri

Ecenaz Lydia Akgün

10 Temmuz Haftalık Burç Yorumları 

Sevgili okurlar 10 Temmuz haftasına ayın koç burcu seyahatiyle başlıyoruz. Aceleci kararlar alıp, hızlı eyleme dökebiliriz. Pazartesi günü destekleniyoruz.

Haftalık Burç Yorumları

Sevgili okurlar 3 Temmuz haftasına ayın oğlak burcu seyahatiyle başlıyoruz ve gün içinde oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor.

19 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Sevgili okurlar 19 Haziran Haftasına ayın yengeç burcu seyahatiyle başlıyoruz. Duygusal bir gün geçirebilir, gündemimizde ev, aile, yuva, vatan konuları olabilir.

5 Haziran Günlük Burç Yorumları

Bugün burcunuz ne söylüyor. 5 Haziran Pazartesi burç yorumları ile karşınızdayız.

29 Mayıs Haftalık Gökyüzü Yorumları

Sevgili astroloji severler öncelikle 29 Mayıs haftasına ayın başak burcu seyahatiyle başlıyoruz. Kamu, hizmet sektörüyle ilgili konu ve olaylar belirgin olabilir.

Doğum Haritalarında Mars

Değerli okurlar Mars dünyadaki yaşam enerjimiz, gücümüz ve iradeyi temsil etmektedir. Yönetici Burcu Koçtur ve eril özelliklerimizi anlatır.

22 Mayıs Haftalık Gökyüzü Yorumları

Sevgili astroloji severler öncelikle 22 Mayıs haftasına ayın ikizler transitiyle başlıyoruz ancak bu çok kısa sürecek ve büyük ihtimalle siz uyurken ay yengeç burcuna geçiş yapacaktır.

Boğa Yeni Ayı Etkileri

Değerli okurlar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramımız kutlu olsun.  19 Mayıs Cuma günü Boğa burcunun 28 derecesinde bir yeni ay meydana geliyor.

Jüpiter Boğa Transiti

Değerli okurlar bolluk, şans, ahlak, büyüme gezegeni Jüpiter koç burcu seyahatini Salı günü akşam saatleri itibariyle bitirip boğa burcu transitine başlıyor.  

15 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Sevgili astroloji severler öncelikle 15 Mayıs haftasına ayın balık burcu seyahatiyle Neptün ile kavuşum halinde başlıyoruz.