Değerli okurlar bolluk, şans, ahlak, büyüme gezegeni Jüpiter koç burcu seyahatini Salı günü akşam saatleri itibariyle bitirip boğa burcu transitine başlıyor.  

Değerli okurlar bolluk, şans, ahlak, büyüme gezegeni Jüpiter koç burcu seyahatini Salı günü akşam saatleri itibariyle bitirip boğa burcu transitine başlıyor.    

Olumlu açılarda ve evlerde maddi konularda inanılmaz şanslar gündeme gelebilir. Özellikle Yükselen burcu Koç ve Terazi olanlar için önümüzdeki 1 sene boyunca parasal konularda inanılmaz şanslar elde edebilirler.    

Jüpiter boğada bolluk verir ancak paylaşmanız gerekir. Paylaştığınızda size daha fazlası gelecektir. Gölge yanı olarak oburluk, cimrilik verebilir bunu yaptığınızda Jüpiter’in ahlak yüzüyle karşılaşabilirsiniz.

Dünya genelinde 2024 Mayıs ayında Uranüs ile kavuşum açısı özellikle para piyasalarında inanılmaz dalgalanmalar ve yenilikler yaşanabilir.

Moda ve güzellik sektörüyle ilgili gelişmeler ortaya çıkabilir. Bu dönemde estetik ameliyatlar oldukça gündeme gelebilir.
Boğa burcu toprakla ilişkili olduğu için topraklarla ilgili transitlere göre olumlu ya da olumsuz gelişmeler yaşanabilir. Doğa olayları özellikle toprak kayması, heyelanlar artabilir.
Bu transiti yükselen burçlarınıza göre okumalısınız.

YÜKSELEN KOÇ:Finansal konularda oldukça şanslı olacağınız bir sene sizleri bekliyor. Bu sene elinize geçen gelirleri yatırım yapmak için kullanabilirsiniz. Para konularında aşırı cimri ya da cömert olmamaya özen göstermelisiniz. Güvende hissedeceğiniz bir sene.

YÜKSELEN BOĞA:Görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Çoğunuz kilo alabilirler. Her zamankinden daha sevimli ve iyimser görünebilirsiniz. Şanslarınız olacaktır ancak bu genellikle kendinizi göstermeyle alakalıdır.

YÜKSELEN İKİZLER:İçinize dönüp, kendinizle yüzleşmeniz gereken bir transit. Sizi yalnızlaştırabilir. Aile bireylerinden birinin bakımını üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. Maneviyata yönelmeniz gereken bir süreç. Bazılarınız deniz aşırı ülkelere taşınabilirler veya sürekli gemi seyahati yapabilirler. Var olan hastalıklarınızda şifa bulabilirsiniz ancak ters açılarda bazı ameliyatlar gündeme gelebilir. 

YÜKSELEN YENGEÇ:Arkadaşlarınız bu dönemde artabilir, kendinizi daha önce bulmadığınız kadar sosyal ortamların içinde bulabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek adına attığınız bütün adımlar bu dönemde gerçekleşebilir. Sosyal medya, habercilik, gazetecilik, radyo, televizyon, sinema sektöründeyseniz bu dönemde tanınabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN:Kariyer hayatınızda oldukça parlak bir döneme giriyorsunuz. Sıkı çalışmak zorunda kalabilirsiniz ancak bu sizleri başarıya götürecektir. Bazılarınız kendi ailelerini bu dönemde kurabilir. Otorite figürleri tarafından bu dönemde desteklenebilirsiniz. Tanınma getirebilir.

YÜKSELEN BAŞAK:Zorunlu veya isteyerek bolca seyahat edebilirsiniz. Ufkunuzu genişleteceğiniz bir dönem. İmza atmanız gereken durumlar olabilir. Bazılarınız 2. Evliliklerini yapabilirler. Davalarla ilgili gelişmeler bu dönemde yaşanabilir. Yeni eğitimler, ruhsal gelişimler adına adımlar atabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ:Maddi konularda diğer şanslı burç da sizsiniz. Özellikle başkalarından gelecek kaynaklarda inanılmaz artışlar yaşanabilir. Eşinizin geliri bu dönemde artabilir, miras veya nafaka yoluyla para kazanabilirsiniz. Bu dönemde cinsel hayatınız yoğunlaşabilir. Sezgileriniz oldukça artabilir. Bazılarınız estetik ameliyatlar geçirebilirsiniz. Ailenizde veya sevdiklerinizde bazı kayıplar yaşanabilir.

YÜKSELEN AKREP:Evlenebilir, yeni bir ortaklık kurabilirsiniz veya boşanabilirsiniz. Uzun bir ilişkiye girebilirsiniz. Bu dönemde sert açılarda düşmanlarınız artabilir. Var olan dava süreçleri gündeme gelebilir. Kuracağınız ortaklıklar maddi kazançlar elde etmenizi sağlayabilir. İnsan ilişkilerinde ılımlı ve pozitif tavır takınmanız sizlere büyük kazanç sağlayacaktır. 

YÜKSELEN YAY:Bu dönemde kilo alımına dikkat etmelisiniz. Günlük hayatınıza yeni bir rutin katabilirsiniz. Besin zehirlenmeleri ve aşırı alkol tüketimine karşı dikkatli olunmalıdır. Evcil hayvanlarınızla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK:Şanslı olacağınız bir süreç özellikle risk almanız gereken konularda. Çok fazla flörtleriniz artabilir. Bu dönemde yaratıcılığınız artabilir ve bu ileride bir iş fırsatını getirebilir. Hobilerinizden para kazanmanız için oldukça olumlu bir dönem. Hamilelikler gündeme gelebilir. Sanatsal bir iş ile uğraşıyorsanız tanınabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA:Ailenizle, evinizle ilgili konu ve olaylar oldukça gündeme gelecektir. Ev sorumluluğu alabilirsiniz. Bazılarınız evlenebilir. Emlak alım- satımıyla uğraşıyorsanız bu konuda şanslı olacaksınız. Aileniz büyüyebilir.

YÜKSELEN BALIK:1 sene boyunca tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır mottonuz olsun. İletişimde takınacağınız olumlu tavırlar size oldukça iyi fırsatlar getirecektir. Başka bir şehire taşınabilir veya sürekli kısa seyahatler yapabilirsiniz. Yeni araç alım satımı gündeme gelebilir. Eğitim hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ticaretle uğraşanlarınız bu dönemde oldukça şanslı. Kardeşleriniz, kuzenleriniz veya komşularınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir.