Bugün burcunuz ne söylüyor. 5 Haziran Pazartesi burç yorumları ile karşınızdayız.

KOÇ/ YÜKSELEN KOÇ: Kariyer hayatınızda desteklenebilirsiniz. Toplum önü statünüzle, kimliğinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir.
BOĞA/YÜKSELEN BOĞA: Davalarınız, yasal süreçleriniz, sözleşmelerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İmza atmanız gereken belgelerde sorun çıkabilir. Yurtdışı veya uzun yol tatil planlarınız gündeme gelebilir. Uzak akrabalarda kriz yaşanabilir.
İKİZLER/YÜKSELEN İKİZLER:Miras, kredi, borçlar, ameliyat, kayıplar gündeme gelebilir. Özellikle ailenizin borçları hakkında belli adımlar atabilirsiniz. Krizler gündeme gelse de çözümü tahmin ettiğinizden daha kolay olabilir.
YENGEÇ/YÜKSELEN YENGEÇ:İkili ilişkiler ve ortaklıklarda sorumluluk almanız gereken bir gün geçirebilirsiniz. Aile bireylerinizle sözlü kavgalar yaşanabilir.
ASLAN/YÜKSELEN ASLAN:Detaylı, organize ve sıkı çalışarak haftaya başlayabilirsiniz. Sağlık ve hizmet konuları gündeme gelebilir. 
BAŞAK/YÜKSELEN BAŞAK:Keyifli, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Şansınız oldukça yüksek olabilir özellikle akşam saatlerine kadar olan süreçte.
TERAZİ/YÜKSELEN TERAZİ:Ev, aile özellikle anneniz ve yuva konularıyla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Ev içi harcama ve değişiklik yapabilirsiniz. Duygusal anlamda soğuk ama takıntılı olabilirsiniz.
AKREP/YÜKSELEN AKREP:Kısa seyahatlerin, bol iletişimin olduğu bir gün yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Taşıtlarınız ve elektronik eşyalarınıza dikkat etmelisiniz.
YAY/YÜKSELEN YAY:Maddi konularda şanslarınız gündeme gelebilir. Güven konularıyla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.
OĞLAK/YÜKSELEN OĞLAK:Kendiniz ön planda tutabilir, dış görünüşünüzde değişik yapabilirsiniz.
KOVA/YÜKSELEN KOVA:İçinize kapanmanız gereken bir gün. Kapalı alanlarla, hastanelerle ilgili gündemler ortaya çıkabilir. Kayıplar yaşayabileceğiniz için maddi riskler almamalı, maneviyata yönelmelisiniz.
BALIK/YÜKSELEN BALIK:Sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgili konu ve olaylar gündeme gelebilir. İstekleriniz, hayalleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Sosyal mecralarda şans elde edebilirsiniz.