Sevgili astroloji severler öncelikle 22 Mayıs haftasına ayın ikizler transitiyle başlıyoruz ancak bu çok kısa sürecek ve büyük ihtimalle siz uyurken ay yengeç burcuna geçiş yapacaktır.

Sabah 6’ya kadar uyumadıysanız bilek sakatlanması ve besin zehirlenmesine dikkat edin. İletişim kazaları, dalgınlıktan ötürü trafik kazaları gündeme gelebilir. Genel anlamda ev, aile, yuva, ülkeyi ilgilendiren konularla haftaya başlıyoruz.
Salı günü Venüs ve ay arasındaki iyicil açıyla beraber ufak ama şanslı gelişmeler gündeme gelebilir. Sevecenlik, duygusallık uğun artabilir. Ev, aile, yuva konularında iyicil gelişmeler yaşanabilir. Duygusal açlık bugün çekebilirsiniz. Her türlü önemli işinizi bugün yapmanızı tavsiye ederim çünkü haftanın geleni sert geçebilir.    
Çarşamba günü Mars, Ay, Jüpiter, Kuzey ve Güney Ay Düğümü ve Plüton arasında çok sert bir açı aktive herkesin özellikle de Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burcunun ilk 5 derecesinde gezegen ve ışıkları olanlar aşırı dikkatli olmalılar. Bu sert açı etkisini bu hafta genelinde hissettirecektir. Kazalara, yaralanmalara, ani sağlık sorunlarına karşı tedbirli olmalısınız.  Otorite figürleriyle alakalı ani gelişmeler gündeme gelebilir.
Cumartesi günü Güneş, Ay ve Satürn arasındaki sert açıyla beraber kendimizi baskı altında hissedeceğimiz olaylar gündeme gelebilir. Duygusal olarak rahat hissetmeyebilir, bir karar vermek zorunda kalabiliriz. Emeklerimizin karşılığını alamayacağımız ya da alamadığımızı hissettiğimiz bir gün olabilir.
Pazar günü aşırı detaycı olacağımız ve sorumluluklarımıza sahip çıkacağımız bir gün geçirebiliriz.
Yoğun sert enerjilerin olduğu bir hafta. 
Koç/ Yükselen Koç: Ailenizle, evinizle ilgili konu ve olaylar gündeme gelebilir. Yakın çevre ve akrabalarla ilgili birçok konuda yanlış anlaşılabilirsiniz.
Boğa/ Yükselen Boğa: Ticari konularda ya da yakın çevreden kaynaklı maddi sorunlar yaşayabileceğiniz bir hafta. Zorunlu ödemeler karşınıza çıkabilir.
İkizler/ Yükselen İkizler:Maddi konularda haftanın ilk 2 günü şans sizden yana. Güvenliğinizi sağlamak adına yeni oluşumlar içerisine girebilirsiniz. Sevgilinizle veya ortaklıklarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.
Yengeç/ Yükselen Yengeç: Olanaklar sunulsa daha bu hafta birçok konuda enerjinizi doğru yansıtmadığınız için fırsatları kaçırabilirsiniz. Pazartesi günü gerek imaj değişimi gerekse hobileriniz, eğlenceleriniz veya çocuklarınızla ilgili meselelerde destekleniyorsunuz.
Aslan/ Yükselen Aslan:Aktif bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Kendinizi yeni ortamlarda yeni sosyal grupların içerisinde bulabilirsiniz. Yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Parasal konularda çok dikkatli olmasınız.
Başak/ Yükselen Başak:Sosyal çevrenizde yaşanan bazı olaylardan dolayı sorumluluk almanız gerekebilir. İş hayatınızda veya aile hayatınızda bir takım tatsız konuşmalar yaşanabilir. 
Terazi/ Yükselen Terazi:İmaj değişimine gidebileceğiniz bir hafta. Kariyer açısından oldukça destekleniyorsunuz. Otorite figürleriyle sorun yaşıyorsanız bu düzelebilir. Ani dış parasal kaynaklardan destek görebilirsiniz.
Akrep/ Yükselen Akrep: Bu hafta eleştirilere maruz kalabilir, maruz bırakabilirsiniz. Yoğun ama pozitif bir tempoyla başlıyorsunuz. Önemli işlerinizi özellikle şansa ihtiyacınız olan konuları pazartesi günü halletmeye çalışın haftanın diğer günleri zorlayıcı etkiler altındasınız.
Yay/ Yükselen Yay:Maddi konularda ani olaylar gündeme gelebilir. Bu haftanın genelinde gerek duygusal gerek fiziksel uçlarda olaylar yaşayabilirsiniz. Bu hafta imzaladığınız belgelere dikkat edin.
Oğlak/ Yükselen Oğlak:Yeni iş anlaşmaları veya var olan işlerde takım arkadaşlarıyla daha aktif bir çalışma temposuna girebilirsiniz. Eşinizin iş hayatı ile ilgili gelişmeler gündeme gelebilir.
Kova/ Yükselen Kova: Sorumluluklarınız ve eğlence hayatınız arasındaki dengeyi kurmakta bu hafta zorlanabilirsiniz. Ben merkezli hareket etmeniz gereken bir süreç.
Balık/ Yükselen Balık: Çocuklarınızla veya ailenizdeki bakımını üstlendiğiniz kişilerle ilgili konu ve olaylar gündeme gelebilir. Ailede ani harcamalar çıkabilir. Ev içerisinde eşya değişimi içim uygun bir zaman.