Sevgili okurlar 10 Temmuz haftasına ayın koç burcu seyahatiyle başlıyoruz. Aceleci kararlar alıp, hızlı eyleme dökebiliriz. Pazartesi günü destekleniyoruz.

Yeni başlangıçlar için uygun bir gün. Enerji yoğunluğunuz agresif olmanıza sebep olabileceğinden sportif faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Tartışma ve kavgadan kaçmanız gereken bir gün. Baş bölgesi hassas olabilir.

Pazartesi günü Mars Başak burcu seyahatine başlıyor. Oldukça sıkı çalışacağımız, stratejik adımlar atacağımız bir döneme giriyoruz. Kamu ve hizmet sektörü gündeme gelebilir. Deri ve sindirim sistemi bu dönemde hassas olabilir. Bağışıklık düşebilir.
Salı günü iletişim gezegeni Merkür Aslan burcuna geçiyor. Bencil, ben merkezli, küstah ve abartılı bir iletişim dilimiz olabilir. Aşk, sanat konularına oldukça odaklanacağız. Çocuklarla ilgili olaylar gündeme gelebilir.

KOÇ/ YÜKSELEN KOÇ:Haftaya oldukça enerjiniz yerinde başlıyorsunuz. İş ve eğlence dengesini kurmanız lazım. Parasal konularda riskten kaçınmalısınız. Gündelik hayatınızda çok koşturmanız gerekebilir.
BOĞA/YÜKSELEN BOĞA: Aile hayatınızda ego çatışmaları yaşanabilir, çocuklarınızla anlaşamayabilirsiniz. Kendinizi göstermek adına yapacağınız davranışlar ters tepebilir. Çocuklarınıza ve aşk hayatınızdaki sorunlara odaklanmalısınız.
İKİZLER/YÜKSELEN İKİZLER:Aile hayatınızda özellikle kardeş ve seyahatler üzerine çatışmalar ortaya çıkabilir. Uzun bir süre fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Ev içi elektronik eşyalarda değişikliklere gidebilir, aracınızla ilgili sorun yaşayabilirsiniz.
YENGEÇ/YÜKSELEN YENGEÇ:Elinizde parayı tutmakta zorlanacağınız ve gereksiz harcamalar yapabilme olasılığınızın arttığı bir dönem. Bu harcamalardan dolayı tartışmalar gündeme gelebilir. Trafikte dikkatli olmanız gereken bir süreç. Yakın çevre ile iletişiminiz bozulabilir.
ASLAN/YÜKSELEN ASLAN: Kendinize odaklanacağınız, kendinizi ön planda tutacağınız bir dönem. Öz değerinize odaklanabilir, yaşadığınız haksızlıkların karşılığını alabilirsiniz. Parasal konularda bereketli bir dönemdesiniz ancak harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.
BAŞAK/YÜKSELEN BAŞAK: Zayıflamak, spora başlamak için doğru bir dönemdesiniz. Genel anlamda cesaret edemeyip başlatmak istediğiniz her konuda adım atabilirsiniz destekleniyorsunuz. 
TERAZİ/YÜKSELEN TERAZİ:Sosyal çevrenizde oldukça odak olacağınız bir dönem. Yeni anlaşmalar, tanışmalar yaşanabilir.  Zihniniz oldukça hızlı çalışabilir. Gizli kapaklı işlere bulaşabilirsiniz. Sanatsal konularda, organizasyonlar ön plana çıkabilirsiniz.
AKREP/YÜKSELEN AKREP:Kariyer hayatınızda elde edeceğiniz başarılar veya aile hayatınızda gelişen olaylardan ötürü çevrenizle sorun yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla kavga etmemelisiniz. Hayallerinizi gerçekleştirebilmeniz adına adımlar atmalısınız.
YAY/YÜKSELEN YAY:Ev, aile hayatınızda değişiklikler yaşanabilir. Kariyer hayatınız olumlu olabilir, yeni işe girebilirsiniz.
OĞLAK/YÜKSELEN OĞLAK:Resmi evraklarınızla ilgili ödemeler ortaya çıkabilir. Parasal konularda risk almamalısınız. Ödemeleriniz artabilir.
KOVA/YÜKSELEN KOVA:Parasal konularda birikim yapmanız için doğru bir zaman. Elinizdeki parayı tutmanız gereken bir hafta. Duygusallıktan para kaybı yaşayabilirsiniz. Unuttuğunuz borçlar gündeme gelebilir. Dolandırılmalara karşı dikkatli olun. İkili ilişkilerinizde keyifli bir dönem geçirebilirsiniz.
BALIK/YÜKSELEN BALIK:Partnerinizin veya ortağınızın eleştirel tavırlarından ötürü kavgalar gündeme gelebilir. Bazı düşmanlarınızı bu hafta tanıyabilirsiniz. Kendinizle ilgili radikal olmamakla beraber ufak değişikliklere gitmek sizlere iyi gelebilir. Göğüs bölgeniz hassas olabilir.