Sevgili okurlar 19 Haziran Haftasına ayın yengeç burcu seyahatiyle başlıyoruz. Duygusal bir gün geçirebilir, gündemimizde ev, aile, yuva, vatan konuları olabilir.

Çarşamba günü güneş yengeç burcuna geçiyor. Yengeç burçlarının doğum günleri kutlu olsun.
Aynı gün Mars ve Lilith aslan burcunda kavuşuyor. Perşembe günü de bu kavuşuma Ay da eşlik ediyor. Bu çok güçlü bir manyetizma yaşatır. Özellikle Aslan burçlarımız ve yükselen aslanlar birilerini etkilemek istiyorsanız Çarşamba ve Perşembe gününü kullanabilirsiniz. Çok uzun bir süre istekleriniz gerçekleşebilir. Onun dışındaki burçlar için ise dikkat etmeleri gereken bir süreç. Kalp, tansiyon sorunları olanlar bu konuda dikkatli olmalılar.

KOÇ/ YÜKSELEN KOÇ: Ev, aile, yuva konularıyla ilgili gelişmeler fazlasıyla bu dönemde karşınıza çıkabilir. Çözmeniz gereken ev ile ilgili sorunları 1 aylık süreç içerisinde halledebilirsiniz. 
BOĞA/YÜKSELEN BOĞA: Ticari konularda bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Taşıtlarınızla, elektronik aletlerinizde ani sorunlar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizi gözden geçirmeniz gereken bir süreç.
İKİZLER/YÜKSELEN İKİZLER:Parasal konularda önünüz bu hafta açık. Kapınıza gelen fırsatlarınızı iyi değerlendirmeniz gerekiyor. 3 haftadır yaşadığınız sıkıntılar biraz olsun bu hafta rahatlayabilir. Antika veya eski eşyalarınızın değerini tekrar gözden geçirtin.
YENGEÇ/YÜKSELEN YENGEÇ:Kendinize odaklandığınız, fiziksel anlamda değişim sürecine girdiğiniz bir dönem. Fazla duygusallıktan bu hafta insanları yanlış anlayabilirsiniz. 
ASLAN/YÜKSELEN ASLAN:Sağlığınızla alakalı ufak sorunlar ortaya çıkabilir. Özellikle beslenme kaynaklı sağlık sorunu yaşayabilirsiniz. Gizlediğiniz ve sizden gizlenen konular ortaya çıkabilir. Anılarda yaşamamanız gereken bir hafta.
BAŞAK/YÜKSELEN BAŞAK:Sosyal hayatınızda yenilikler, hareketlilik başlıyor. Bazı arkadaşlarınızın sorumluluklarını üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu tarz bir durumla bu hafta karşılaşırsanız hiç karışmamalısınız.
TERAZİ/YÜKSELEN TERAZİ:Kariyer hayatınızla ilgili yeni ve sizi de tatmin edecek bir süreç sizleri bekliyor. Çalışmıyorsanız yeni bir işe girebilirsiniz. Çalışmayı düşünmüyorsanız ikili ilişkilerinizde güzel bir süreç yaşanabilir. Eşiniz, sevgilinizin ailesiyle bolca zaman geçirebilirsiniz.
AKREP/YÜKSELEN AKREP:Var olan bir sözleşmede yeniliğe gidebilir ve tekrar imza atmak durumunda kalabilirsiniz. Fikirleriniz çevrenizdekilerle çatışabilir. Yasal süreçlerinizle ilgili gelişmeler olabilir veya yasal bir sürece başlayabilirsiniz.
YAY/YÜKSELEN YAY:Borçlarınız, kredileriniz ve başkalarından aldığınız paralarla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Keyfi harcamalarınız oldukça artabilir. Elinize geçen paraları iyi değerlendirmelisiniz. Bazılarınızın annesi ya da kendileri ufak bir operasyon geçirebilir.
OĞLAK/YÜKSELEN OĞLAK: İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Arkadaşlarınız sizi yönlendirmeye çalışabilir. Bundan kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz. Aile evinizde yaşanabilecek bazı sorunları ilişkilerinize ve işinize yansıtmamalısınız. 
KOVA/YÜKSELEN KOVA:Günlük hayatınızda bazı değişiklikler yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda oldukça yorulacağınız bir süreç sizleri bekliyor. Bu dönemde stresle baş etmenin yollarını bulmalısınız. Yaşadığınız sorunlardan mideniz hassaslaşabilir. Sağlık kontrollerinizi aksatmamalısınız.
BALIK/YÜKSELEN BALIK:Şanslı olduğunuz bir hafta sizleri bekliyor. Bazılarınız çocuk konularıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir. Flörtleriniz artabilir. Sanatsal yetenekleriniz, eğlence hayatınız oldukça aktif olacaktır. Güzel ve keyifli bir zaman sizleri bekliyor.