Sevgili okurlar 3 Temmuz haftasına ayın oğlak burcu seyahatiyle başlıyoruz ve gün içinde oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor.

Satürn ve Jüpiter’den destek açılar alan bir dolunay olduğu için genel anlamda olumlu, iyimser, samimi etkilere sahip. Otorite figürleriyle var olan sorunlar ortadan kalkabilir.
Bu dolunayla birlikte yanlış arkadaşlarınız hayatınızdan çıkabilir, insan ilişkilerinde oldukça diplomatik olabilirsiniz. Enerjiniz oldukça yerinde olacaktır, halletmeniz gereken işler için tam zamanı. Her ne kadar dolunayda eril dişil çatışması olsa da destek açılarından ve olduğu sabit burçtan ötürü karşı cinsle oldukça uyumlu bir sürece girebilirsiniz. 
Devlet büyükleriyle ilgili gelişmeler yaşanabilir.

KOÇ/ YÜKSELEN KOÇ:Kariyer hayatınız oldukça gündeminizde olabilir.
BOĞA/YÜKSELEN BOĞA: Bazı hukuki süreçleriniz sonlanabilir, atmanız gereken imzaları atabilirsiniz. İnandığınız olaylarda bakış açınız değişebilir.
İKİZLER/YÜKSELEN İKİZLER: Krediler, borçlar, parasal kaynaklardaki sıkıntılar için önünüze değerlendirebileceğiniz bir fırsat çıkabilir.
YENGEÇ/YÜKSELEN YENGEÇ:İkili ilişkiler ve ortaklıklarda iyicil ya da kötücül sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Düşman olarak gördüğünüz insanlar size karşı zafer kazanabilir.
ASLAN/YÜKSELEN ASLAN:Gündelik hayatınızda yeni rutinler oluşturmanızı gerektirecek olaylar yaşayabilirsiniz. Kemik hastalıklarına karşı dikkatli olmalısınız. Çok  sıkı çalışacağınız 2 hafta sizleri bekliyor.
BAŞAK/YÜKSELEN BAŞAK:Yeni hobilere yönelebilir, bir ilişkiyi bitirip yenisine başlayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Keyfi harcamalar artabilir. 
TERAZİ/YÜKSELEN TERAZİ:İşsiz olanlar için ani iş kapıları ortaya çıkabilir, iş değişimi yaşanabilir. Otorite figürlerinden destekleniyorsunuz. Ev, aile yuva konularında olabilecek gerginliklerden uzak durun. Ev ya da ev içi değişimi yaşayabilirsiniz.
AKREP/YÜKSELEN AKREP:Kısa seyahatler, yolculuklarınız, anlaşmalarınız sonlanabilir. Yakın çevre ile gerginlikler bitebilir. Taşıt, elektronik eşyalarınız gündemde. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.
YAY/YÜKSELEN YAY:Parasal konularda şanslı etkiler sizleri bekliyor. Kendi değerinizi bilmeniz gereken bir hafta özellikle de ilişkilerinizde.
OĞLAK/YÜKSELEN OĞLAK:Karşı cinsle uyum içerisinde olabilirsiniz. Daha iyimser olacağınız bir hafta. Eskileri bitirip yeni seçenekleri odaklanabilirsiniz.
KOVA/YÜKSELEN KOVA:Duygusal anlamda zorlu bir süreci geride bırakacağınız bir hafta. Bazı kayıplar yaşayabilirsiniz ancak bunları telafi etmeye çalışmayın. Gizli bazı olaylar ortaya çıkabilir.
BALIK/YÜKSELEN BALIK:Arkadaş çevrenizde bitmesi gereken arkadaşlıklar bitebilir. Sosyal ortamlarınızda değişikler ortaya çıkabilir. Hayalleriniz için destekleniyorsunuz.