Sevgili okurlar 20 Nisan sabahı tarihinde Koç/ Terazi aksının ilk güneş tutulması meydana geliyor. Bazılarınız etkiyi hemen alsa da bu 6 aylık bir sürece yayılabilir. Önümüzdeki 6 ay boyunca ani, hızlı değişiklikler gündeme gelebilir.  Hayatımıza yenilikler geleceği gibi aldığımız kararların sonuna kadar cesaretle arkadaşında durabiliriz. Bu aslında hem pozitif hem de negatif etki gösterebilir.      

Baş bölgesi bu dönemde hassas olabilir. Fevri ve sabırsızlıktan kaynaklı kazalar gündeme gelebilir.        

Sporcular, devlet büyükleri, askerlerle ilgili olaylar ön plana çıkabilir.  Denizlerde doğa olayları gözlemlenebilir.

KOÇ/ YÜKSELEN KOÇ: Kendinizle, bedeninizle, öz değerinizle alakalı yeni kararlar alabilir ve bunun için harcamalar yapabilirsiniz.  Ev, aile, yuva konularında birtakım sorunlar gündeme gelebilir. Arkadaş çevrenizin, sosyal ortamlarınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz. İkili ilişkilerde yeni bir başlangıç olabilir.

BOĞA/ YÜKSELEN BOĞA: Yüzleşmekten kaçtığınız bazı durumlar karşınıza çıkabilir. Sizden gizlenen ya da sizin gizlediğiniz konularla ilgili tartışmalar yaşayabilirsiniz. Fedakârlık yapmanız gereken konular olabilir. İletişimde kırıcı olmamaya bu dönem özen göstermelisiniz. Bir tedavi sürecinde iseniz bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Kendi içinize dönmeniz gereken bir süreç. Bazılarınız deniz aşırı ülkelere aniden taşınabilir.

İKİZLER/YÜKSELEN İKİZLER: Geleceğinizle ilgili yeni hedefler belirleyebilir ve bu doğrultuda hızlı hareket edebilirsiniz. Kendinizi bir anda yeni bir çevrede bulabilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz ve bu insanlar sizlere kalıcı yardımda bulunabilirler. Parasal konularda uç noktalarda davranabilirsiniz.

YENGEÇ/ YÜKSELEN YENGEÇ: Kariyer hayatınızda, toplum önü statünüzde yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Bu pozisyon yükselmesi olabileceği gibi olacak yeniliklerin sizin karakterinizle çelişmesine neden olabilir. Agresif tutumlar içerisine girmemelisiniz.

ASLAN/YÜKSELEN ASLAN: Kendinizi olumlu yönde değiştirebilirsiniz. Hukuki konular, yurtdışı bağlantılı olaylar gündeme gelebilir. Duygularınızı yönetmekte zorlanabilirsiniz. Gizli düşmanlarınız olabilir. Eşinizin çalışma hayatında bazı sorunlar gündeme gelebilir. Mide bölgeniz bu dönem hassas olabilir.

BAŞAK/YÜKSELEN BAŞAK: Nafaka, miras, kredi, prim, sigorta gibi konularda ani olaylar gündeme gelebilir. Eşinizle veya ortağınızla beraber kazandığınız parayla ilgili bazı fikir ayrılıkları olabilir. Bu dönemde başkalarının finansal kaynaklarından destek görebilirsiniz. Sosyal gruplarda veya arkadaşlık ilişkilerinizde kendinizi eviniz gibi hissettiğiniz ortamlara ve kişilere çekilebilirsiniz.

TERAZİ/ YÜKSELEN TERAZİ: İş ortamınız veya sosyal çevrenizde açık düşmanlarınız karşınıza çıkabilir. İş ortamınızda gerilebilirsiniz ancak işler lehinize dönecektir. İkili ilişkiler, ortaklıklarda yeni başlangıçlar gündeme gelecektir veya adı konulmamış eskilerden bir ilişkinizin adı konabilir. Bazılarınız bu tutulmanın etkisiyle evlenebilir.

AKREP/YÜKSELEN AKREP: Günlük yaşamınızda, çalışma hayatınızda yenilikler gündeme gelebilir. Çok çalışmak zorunda kalabilir, evraklarda ve yurtdışı konularında sorun çıkabilir. Evcil hayvanlarınızın ve kendinizin sağlığıyla ilgili konular gündeme gelebilir.

YAY/ YÜKSELEN YAY: Şans evinizde bir tutulma sizleri bekliyor. Genel anlamda olumlu etkiler altındasınız. Çocuklarla, hobilerinizle, flörtlerinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Kendinizi iyi ifade edebilir, yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Burası aynı zamanda risk almakla alakalı olduğu için ani riskler alabilirsiniz. Harcamalara çok dikkat etmelisiniz. Ortak gelirlerde, miras konularında sorun çıkabilir.

OĞLAK/ YÜKSELEN OĞLAK: Ev, aile, yuva konularında yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Ev değişimi, alım satımı olabilir. Eşinizin artan duygusallığı sizin sorumluluklarınızla çelişebilir. Ortaklıklarda sorun gündeme gelebilir.

KOVA/ YÜKSELEN KOVA: Önümüzdeki 6 aylık süreçte sürpriz taşınmalar, seyahatler gündeme gelebilir. İş nedeniyle taşınmak zorunda kalabilirsiniz. Bazılarınız yeni taşıtlar alabilir. İletişim şekliniz değişebilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Ticari atılımlar gündeme gelebilir.  Kardeşiniz ya da yakın çevre akrabanızdan birinin yaşayacağı bir olay uzun süre gündeminizi meşgul edebilir.

BALIK/ YÜKSELEN BALIK: Maddi konularda hızlı ve güzel gelişmeler karşınıza çıkabilir ancak keyfi harcamalarınızın da oldukça artabileceği bir dönem.  Çok büyük değişimler ve dönüşümler yaşayacağınız bir sene. Yakın akrabalarla ilgili bazı parasal konular da gündeme gelebilir.