Zonguldakspor yeni başkan ve yönetimi ile göreve başladı. Başkan hevesli. Heyecanlı. Bir şeyler yapma peşinde. Zonguldakspor’ un çok daha üst sıralara taşınmasına vesile olunmasını istiyor, istiyoruz...

Gerekli destek verilmeli. Başkan ve yönetimi yalnız bırakılmamalı. Basın olarak biz zaten Zonguldakspor’a ve Başkan’a gerekli desteği veriyoruz. Şehir de vermeli...

İşadamları, esnaf, bu şehirde iş yapan şirketler, firmalar da destek olmalı. Bu işler yönetimin tek başına yapacağı işler elbette değil...

Futbol artık pahalı bir sektör. Her şey paraya bakıyor. Transfer, tesis, deplasman, futbolcu peşinatları.. Her şey para...

Dolayısıyla elbirliği vermeliyiz. Her şey Zonguldakspor için.

***

Başkan Sabit Danış’ın Zonguldak aşkı ve sevdası çok güçlü. Zonguldakspor’a bir şeyler verme adına elini değil, gövdesini taşın altına koydu.

Bunu da görüyoruz. Başarma adına yol alıyor. İnşallah başaracaktır. Bunun için de biliyoruz ki belli önemli bir bütçeyi zaten kendisi finans edecektir.

Tabi ki şehrin de katkı vermesini başkan bekliyor. Şehir ile bütünleşen bir Zonguldakspor’ da başarılarda peş peşe gelecektir. Ama artık camia artık icraat yani transfer görmek istiyor.

Geçen seneki hızlı ve hareketli transferleri halen daha göremedik. Eğer başarı isteniyorsa, kollar sıvanmalı. Transfer komitesi daha hızlı davranmalı. Bekleyerek, oturarak, konuşarak değil.

Çok çalışarak Zonguldakspor yeni sezona hazırlanmalı. Seçim oldu bitti, görev dağılımı tamam. Kulüp binası restore ediliyor, o da tamam.

Sonra, sonrası yok. Herkes Zonguldakspor’un transfer politikasını heyecanla bekliyor. Transfer adına bir çalışma var mı?

Tecrübeli ve deneyimli hocamız Şenol Demir bu konuda acaba kimleri istiyor. Transferde görmek istedikleri kimler?

Yeni sezona Zonguldakspor çokiddialı hazırlanacaksa ki öyle olacağı söylenmişti. Hedefler büyüktü...

Tüm bu sözleri ve vaatlerin gerçekleşmesi adına bekliyoruz, talep ediyoruz. Kim adına. Tabi ki Zonguldak halkı adına. Başkan’dan beklenti dediğimiz gibi çok büyük.

Bu beklenti karşılık bulmalı. Hayal kırıklığı ise hiç yaşamak istemiyoruz.

İnşallah öyle bir şey olmaz.

İzleyelim.

Takip edelim.

Ve değerlendirelim.

Gelişmeleri de köşemizde paylaşalım.

Nokta.