Lavuar alanı projesi ihale edildi. Yüklenici firma belli oldu. Proje bir kez daha  revize ediliyor. İnşaat beklemede. Bakalım ne olacak!
Çünkü lavuar alanı çok önemli. Bugün için 69 milyonluk proje. Fakat aldığımız bilgiler doğrultusunda yeraltı otoparkı yok deniliyor. Halbuki çok önemliydi.Bu otopark. Tam 1000 kapasiteli. Maliyet  çok yüksek deniliyor. Hatta yüz milyon üstü deniliyor. Ama bu kaynak sağlanırsa. Para karşılanılır. Yap, işlet ve devret sayesinde yeraltı otoparkı hayata geçer. Geçmeli. Bu otopark Zonguldak için önemli. Değerli. Geleceğimiz adına çok önem arz ediyor.  
Ama otopark yapılmayacak denmesi bizleri üzdü. Belediye başkanı Alan, otopark konusunda bastırıyor. Olması çok önemli. Zonguldak’ın trafiğini. Zonguldak’ın park sorunu çözülecek. Bu konuda tek yerimiz lavuar alanı. Hep beraber.Hep birlikte bu konuya sahip çıkmalıyız. Hayata geçirmeliyiz. Proje bu hail ile yapılırsa. Hayal kırklığı yaratır. Otopark  canlı para demek. Hem hizmet demek. Hem de kentin en önemli sorununa merhem  için bu konuda çözüm üretilmeli. Otopark sorununu çözmeliyiz. Otopark projesi hayata geçmeli. Çok maliyet deniliyorsa da  gelir getirme durumuna göre bir maliyet ve kar, zarar durumu ortaya finansçılar tarafından konulusun. Eğer Ereğli kent merkezinde yapılacak, kent meydanı projesi kapsamında. Sembol cami yapımına onay verilirse. Ereğli için sıfır maliyetli iki katlı otopark yapımı gündemde. Neden aynı konum ve durum Zonguldak merkez lavuar alanı için geçerli olmasın. Gerekirse. Lavuar alanı ticaret alanına açılsın. Kısmen ticaret merkezi  yapılabilir. Lavuar alanı projesi şu ana için revize ediliyor. Fakat otopark için bastırılsın. Çevre ve Şehircilik bakanımızı ikna edelim. Otopark konusu hayata geçsin. Geçmeli. İnşallah. Lavuar alanı yapılsın. Yerin altına da iki katlı otopark merkezi yapalım. Yaptıralım. Belediye’ye kazandıralım. Zonguldak’ ta trafik keşmekeşinde.Trafik sıkışıklığından kurtulsun.