Sabah namazına giderken silahlı saldırıya uğrayan imam öldü Sabah namazına giderken silahlı saldırıya uğrayan imam öldü

İlk kazayı atlatan kadın ile çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada ağır yaralandı İlk kazayı atlatan kadın ile çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada ağır yaralandı

Edinilen bilgiye göre, 100. Yıl Mahallesi 1006. Cadde'de oturan H.K. (29), evinin camlarını sildiği sırada camın kırılmasıyla 3. kattan beton zemine düştü. Şahsın düştüğünü gören komşuları 112 Acil Servis Hizmetlerine ihbarda bulunurken, olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından H.K., ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Olay yeri inceleme ekipleri, H.K.'nın düştüğü yerde inceleme yaparken, H.K.'nın Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.

Uzman Çavuş Düştü

Babadan iğrenç davranış! Kızının 11 ve 12 yaşlarındaki 2 arkadaşını taciz etti Babadan iğrenç davranış! Kızının 11 ve 12 yaşlarındaki 2 arkadaşını taciz etti

Uzman Çavuş Düştü 3

Feci kazada yaralanan doktor hastanede hayatını kaybetti Feci kazada yaralanan doktor hastanede hayatını kaybetti

Uzman Çavuş Düştü 2

Zonguldak’ın o köyünden hastalık yayılıyor! Köy halkı isyan etti! Zonguldak’ın o köyünden hastalık yayılıyor! Köy halkı isyan etti!

Düğünde havaya ateş açan damat yakalandı Düğünde havaya ateş açan damat yakalandı

Uzman Çavuş Düştü 5

Betül’ün ölümünde sır perdesi aralandı! Meğer intihar değilmiş! Betül’ün ölümünde sır perdesi aralandı! Meğer intihar değilmiş!

Uzman Çavuş Düştü 4

Kaynak: İhlas Haber Ajansı