Kaldırımda yürürlerken başlarına taş yağdı! Kaldırımda yürürlerken başlarına taş yağdı!

İstanbul Haber - Esenyurt'ta bir kadın, kocasının gittiği masaj salonunu basarak iş yerinin önünde olay çıkardı. Yaşananlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, kadının "İçeride bir sürü adam köpükleniyor. Ben deli değilim" şeklindeki çığlıkları etrafa yankılandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre eşinin sürekli masaj yaptırmak için gittiği spa salonunun adresini öğrenen kadın, iş yerine doğru yöneldi. Ancak orada eşini bulamayınca salonun önünde bağırmaya başladı. Kadın, iş yerinde yasadışı fuhuş yapıldığını iddia ederek etraftaki vatandaşlara seslendi. "Ben deli değilim. İçeride bir sürü adam köpükleniyor" diyerek çevredekilere dert yanan kadının çığlıkları çevreye yayıldı.

Olayı duyan bir grup vatandaş, kadını sakinleştirmeye çalıştı. Bir adam, "Bu şekilde salona girerseniz haneye tecavüz etmiş olursunuz ve siz suçlu olursunuz. Zabıta ve polis ile gelseniz daha iyi olur" diyerek kadını ikna etmeye çalıştı. Ancak kadın, "Neden ben suçlu oluyorum? Zorunuza mı gitti?" şeklinde cevap verdi.

Kadının siniri artarak devam etti ve spa salonunun kapısını tekmelemeye başladı. İş yeri çalışanlarından biri kadınla tartışmaya başladı ve kısa süreli bir kavga yaşandı. Vatandaşların müdahalesiyle taraflar ayrılırken, kadın daha sonra iş yerine doğru yöneldi. O anlar, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarıyla anbean kaydedildi.

Olayın ardından polis ekipleri de çağrıldı ve inceleme başlatıldı. Kadının salona girme girişimi, iş yeri çalışanları tarafından engellendi. Durumun sakinleşmesinin ardından polisler, kadınla ve iş yeri çalışanlarıyla görüşerek olayı detaylı bir şekilde öğrenmeye çalıştı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. İHA

13 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı 13 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

Bahar şenliği ve Anneler gününde bir araya geldiler Bahar şenliği ve Anneler gününde bir araya geldiler

İnşaatta çalışan işçi yüksekten düşerek inşaat demirine saplandı İnşaatta çalışan işçi yüksekten düşerek inşaat demirine saplandı

Çiftçilere 10 milyon liralık hibe desteği sağlanacak! Çiftçilere 10 milyon liralık hibe desteği sağlanacak!

Ekran-görüntüsü-2023-07-26-173311

Zabıtadan fırınlara sıkı denetim! Zabıtadan fırınlara sıkı denetim!

Ailesi kanlar içinde buldu; 13 yaşındaki kız çocuğu kendini vurdu Ailesi kanlar içinde buldu; 13 yaşındaki kız çocuğu kendini vurdu

Zonguldak için düğmeye basıldı: Denetlenecek! Zonguldak için düğmeye basıldı: Denetlenecek!

Zonguldak Milletvekilinden Kılıçdaroğlu’na: “Hakkımı helal etmiyorum” Zonguldak Milletvekilinden Kılıçdaroğlu’na: “Hakkımı helal etmiyorum”

Hakkımızı helal etmiyoruz Hakkımızı helal etmiyoruz

6 yerinden bıçaklandı, polislere koşarak kurtuldu! 6 yerinden bıçaklandı, polislere koşarak kurtuldu!

20 yıllık tohumları kullandı; Aldığı sonucu görenler hayrete düştü 20 yıllık tohumları kullandı; Aldığı sonucu görenler hayrete düştü

Mezarlıkta korkunç olay! Mezarlıkta korkunç olay!

Editör: Virda Şahin