Geçmişe yolculuk Geçmişe yolculuk

Denizli Haber - Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yaşanan kavga sonucunda bir kişi, vücudunun 6 farklı yerinden bıçaklanarak yaralandı. Şahıs, kent merkezinde devriye atan polis ekiplerinin yanına kaçarak kurtuldu. Olay yerine gelen polisler tarafından ilk yardım yapılan yaralı, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olayın Sırakapılar Mahallesi'nde meydana geldiği belirtildi. Henüz sebebi bilinmeyen bir kavga, Çağlar C. ve Adem Ç. arasında çıktı. Kavga büyüyerek şiddetlendi ve Çağlar C. vücudunun farklı bölgelerine bıçakla yaralandı. Panikleyen yaralı, kendisine yardım edebilecek birini arayarak Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda devriye atan polis ekiplerine sığındı.

Aya Paraskevi günü nedeniyle ayin yapıldı! Aya Paraskevi günü nedeniyle ayin yapıldı!

Polis ekipleri, yaralıya hemen ilk yardım uygulayarak sağlık ekiplerini çağırdı. Yaralı Çağlar C., sağlık ekiplerince Denizli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ancak durumu ciddi olduğu ve hayati tehlikeye sahip olduğu bilgisi geldi.

Olayın ardından, şüpheli Adem Ç.'yi yakalamak için polis ekipleri arama ve araştırma çalışmalarını başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  İHA

“Sarımsak haberi” paylaşım rekoru kırdı “Sarımsak haberi” paylaşım rekoru kırdı

Ekmek zammı için kritik toplantı başladı Ekmek zammı için kritik toplantı başladı

AW943335_07

AW943335_05

Tıbbi ve aromatik bitkiler toprakla buluştu Tıbbi ve aromatik bitkiler toprakla buluştu

AW943335_06

AW943335_04

AW943335_02

AW943335_03

AW943335_01

Editör: Virda Şahin