13 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı 13 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

İstanbul Haber - Çağlayan'da bir binadan kopan taş parçalarının kaldırımda yürüyen vatandaşların başına düştüğü olayda, 2 kişi hafif şekilde yaralandı. O anlar güvenlik kameralarına yansırken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay, dün öğle saatlerinde Kağıthane Çağlayan'da meydana geldi. Kaldırımda yürüyen vatandaşlar, bir binanın 3. katından kopan taş parçalarının üstlerine yağmasıyla neye uğradıklarını şaşırdılar. Panikle etrafa kaçışan vatandaşlardan bir kadın kolundan, bir genç ise başından hafif şekilde yaralandı. Güvenlik kameraları, O anlarını kayıt altına aldı.

16 yıllık vahşi cinayet! Kafasına, boğazını, ellerini kesip yakarak gömmüşler 16 yıllık vahşi cinayet! Kafasına, boğazını, ellerini kesip yakarak gömmüşler

 

İnşaatta çalışan işçi yüksekten düşerek inşaat demirine saplandı İnşaatta çalışan işçi yüksekten düşerek inşaat demirine saplandı

Olayın hemen ardından esnafın ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri, olayın nedenine dair inceleme başlatarak etrafa güvenlik şeridi çekti.

Zabıta ekiplerinin binada yaptığı incelemede, klima motorunun takılı olduğu kısımda aşınma sonucu ufak bir sallantının meydana geldiği ve bunun sonucunda taşların düştüğü tespit edildi. Bu nedenle düşme yaşanan alan, demir bariyerlerle çevrildi.

Çiftçilere 10 milyon liralık hibe desteği sağlanacak! Çiftçilere 10 milyon liralık hibe desteği sağlanacak!

Olayı yaşayanlardan Cevat Adin, "Biz kapıda beklerken sallantı nedeniyle üst taraftan taşlar düştü. Birinin kafasına, diğerinin koluna geldi. Panik çok oldu, kadın şok oldu. Ben de korktum, kıl payı kurtuldum. İki kişi hafif şekilde yaralandı. Ambulanslar geldi, onları aldı götürdü. Ekipler geldi, inceleme yaptılar" şeklinde olayı anlattı.

Polis olayla ilgili inceleme yapmaya devam ediyor. İHA

İşyerinde klima patladı! İşyerinde klima patladı!

AW943318_10

AW943318_11

AW943318_06

AW943318_05

AW943318_04

Editör: Virda Şahin