Çiftçilere 10 milyon liralık hibe desteği sağlanacak! Çiftçilere 10 milyon liralık hibe desteği sağlanacak!

İstanbul Haber - Sarıyer Emirgan'daki bir inşaatta çalışan işçi, dengesini kaybederek yaklaşık 3 metre yükseklikten düştü ve inşaat demiriyle ağır yaralandı. Olayın hemen ardından yapılan müdahaleyle işçi, bilinci kapalı ve ağır yaralı olarak Maslak'taki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Dünkü olay, saat 12.30 civarında meydana geldi. 45 yaşındaki Durbaba Kara isimli işçi, inşaat alanında çalışırken dengesini kaybederek düştü. Düşerken koltuk altından giren bir inşaat demiri, işçinin yaralanmasına neden oldu. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, hemen ilk müdahaleyi gerçekleştirerek inşaat demiriyle birlikte yaralı işçiyi Maslak'taki özel bir hastaneye götürdü. Durumu ciddi olan Kara'nın bilinci kapalı ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Olayla ilgili tanıklardan bir genç, işçinin omzundan demirin girdiğini ve yürüyemez halde olduğunu aktardı. Ambulans ve polis ekiplerinin gelip işçiyi hastaneye götürdüğünü söyledi.

Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. İHA

Kulakların pasını sildiler Kulakların pasını sildiler

İşyerinde klima patladı! İşyerinde klima patladı!

Acı ölüm! iş arkadaşları sinir krizi geçirdi! Acı ölüm! iş arkadaşları sinir krizi geçirdi!

CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan: ‘Atatürkçü kimseyi bırakmayacak!’ CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan: ‘Atatürkçü kimseyi bırakmayacak!’

AW943378_01

AW943378_04

AW943378_03

AW943378_02

Editör: Virda Şahin