İşyerinde klima patladı! İşyerinde klima patladı!

Kastamonu Haber –  Tarım ve Orman Bakanlığı, Bireysel Sulama Sistemleri Destekleme Projesi kapsamında 207 çiftçiye 10 milyon TL hibe desteği sağlamaya hazırlanıyor.

2023 yılı Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında yürütülen yüzde 50 Hibeli Bireysel Sulama Sistemleri Destekleme Projesi'nin sonuçları açıklandı. Proje kapsamında 210 çiftçi başvuru yapmış ve 207 çiftçi desteklemeye hak kazanmıştır. Toplam bütçesi 20 milyon TL olan projede, yüzde 50 hibe desteği ile 10 milyon TL Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından karşılanacak.

 

CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan: ‘Atatürkçü kimseyi bırakmayacak!’ CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan: ‘Atatürkçü kimseyi bırakmayacak!’

Desteklemeye hak kazanan çiftçilerle Tarım ve Orman İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu arasında hibe sözleşmesi imzalanmıştır. İmza törenine Vali Avni Çakır, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Su Yönetimi Genel Müdürü Arife Sever ve diğer il protokol üyeleri de katılmıştır.

Benzin ve motorine indirim geldi Benzin ve motorine indirim geldi

Tarım ve Orman İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, açılışta yaptığı konuşmada Kırsal Kalkınma Yatırımlarının önemine vurgu yaparak, devam eden proje uygulamaları hakkında bilgi vermiştir.

Acı ölüm! iş arkadaşları sinir krizi geçirdi! Acı ölüm! iş arkadaşları sinir krizi geçirdi!

İmza töreninin ardından hibe almaya hak kazanan çiftçilerle hibe sözleşmeleri imzalanarak destekleme süreci başlatılmıştır. Bu destekleme projesi sayesinde çiftçilere modern sulama sistemlerine geçiş imkanı sağlanarak tarımsal üretimin verimliliği arttırılmayı hedeflenmektedir. İHA

Filipinli kadının sır ölümü! Filipinli kadının sır ölümü!

AW943842_01

AW943842_03

AW943842_02

Editör: Virda Şahin