Zonguldak ilinde bulunan Filyos TP Limanı ve Doğalgaz İşleme Tesisler Topluluğu için Hizmet Alma Yöntemi ile özel  güvenlik görevlisi olarak 50 kişiyi işe alacağını açıkladı. Personelin Zonguldak’a alınacak olmasına rağmen e-sınav merkezleri arasında Zonguldak’ın olmaması ise büyük tepki çekti.

ZONGULDAK'TA E-SINAV MERKEZİ VAR

TPAO, Filyos Güvenlik Görevlisi Alımı E-Sınavı Duyurusu’nu Milli Eğitim Bakanlığı aracılığıyla yaptı. 05 Kasım 2023 Pazar günü saat 10.00’da yapılacak olan sınavın, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van e-Sınav merkezlerinde gerçekleştirileceği belirtildi. Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde çalışılacak olmasına ve Zonguldak’ta e-sınav merkezinin bulunmasına rağmen sınav merkezleri arasında Zonguldak’ın olmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

“AYNI ŞANS ZONGULDAKLILARA TANINMADI”

Duyuruya Zonguldaklı vatandaşlar tepki gösterdiler. İş sahibi olmak isteyen bazı vatandaşlar, “Zonguldak’ta işe girilecek ama işe girmek için başka illere girip sınava gireceğiz. Bu durum yanlış. Zaten sınav için belli bir ücret ödeyeceğiz. Bir de sınava girebilmek için başka bir ile gitmemiz gerekiyor. Farklı ildeki insanlar rahatlıkla sınavlarına girebilecekken, aynı şans Zonguldaklılara tanınmadı. Belki de birçok kişi iş yoğunluğu ya da maddiyat nedeniyle sınava giremeyecek. Bu durumun MEB tarafından düzeltilmesi gerekiyor. Sonuçta yine Zonguldak’ta görev alınacak.” şeklinde yorumlarda bulundular.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak

Başucumuzdaki tehlike! Millet bahçesi yapılacaktı! Aniden patlayabilir! Başucumuzdaki tehlike! Millet bahçesi yapılacaktı! Aniden patlayabilir!

Amasra faciasında flaş rapor! Amasra faciasında flaş rapor!

Dershaneye gidiyorum diye evden çıkan Açelya’dan haber alınamıyor Dershaneye gidiyorum diye evden çıkan Açelya’dan haber alınamıyor

Yavuzyılmaz’dan sert açıklama! “Denizin yutmasını bekliyorlar!” Yavuzyılmaz’dan sert açıklama! “Denizin yutmasını bekliyorlar!”

Avukatlar toplandı! “Tahammülümüz yok!" Avukatlar toplandı! “Tahammülümüz yok!"

Maden işçisi hayatını kaybetti! Maden işçisi hayatını kaybetti!

Çaycuma’da gergin anlar! Son anda kurtarıldı Çaycuma’da gergin anlar! Son anda kurtarıldı

Zonguldak’ta korkunç cinayet! Öpmeye kalktı, sonrası ölüm… Zonguldak’ta korkunç cinayet! Öpmeye kalktı, sonrası ölüm…

Kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratanlara operasyon Kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratanlara operasyon

Zonguldaklı genç kızın acı ölümü! Zonguldaklı genç kızın acı ölümü!

Hazır mısın Zonguldak? Posbıyık’ın sürprizi var Hazır mısın Zonguldak? Posbıyık’ın sürprizi var

Adım adım Fevkani yıkımına… “Polisi, esnafın karşısına dikmem!” Adım adım Fevkani yıkımına… “Polisi, esnafın karşısına dikmem!”

Vali açıkladı: Zonguldak hızla gelişecek! Vali açıkladı: Zonguldak hızla gelişecek!

Cezaevi görüşüne giden ailenin aracı takla attı Cezaevi görüşüne giden ailenin aracı takla attı

Babasıyla tartıştı, kendini bıçakladı! Babasıyla tartıştı, kendini bıçakladı!

Editör: Muhammet