Zonguldak Bakkallar Tekel Bayileri ve Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Kadir Habiboğlu, yeni yıl uyarılarda bulunarak mallarını tedarik etmeleri için uyardı.

Sözlerine bütün esnafların yeni yılını kutlayarak başlayan başkan Habiboğlu, “Öncelikle vatandaşlarımızın ve esnafımızın yeni yılını kutluyorum. Her sene olduğunu gibi yeni yılda alıştık zamlara. 12 aylık enflasyon yeni yılda açıklanacak. Enflasyon rakamlarına göre emekliye memura işçiye çalışana, yeni yıla gireceğimiz için zam furyası ile karşılaşacağımızı düşünüyorum. Çünkü şuanda yapılan çalışmalar onu gösteriyor. Bütçe de açık fazla gözüküyor. Hükümet şuanda sadece bu işleri vergi ile yapmaya çalışıyor. Durumu olan arkadaşlar elimizde para varsa bunu mala çevirmek gerek. Tezgahlarımıza malı doldurmamız gerek. Bu konu da arkadaşları uyarıyorum. İnşallah biz yanılırız. Zamlar olmaz zanlar ötelenir. Rafınız da neyiniz eksikse onu rafınıza koyun” dedi.

Zonguldak’ta skandal olay! Paketi kesince şok oldu! Zonguldak’ta skandal olay! Paketi kesince şok oldu!

 ‘75 TL’YE DOMATES OLUR MU?’

Markette 75 TL’ye domates gördüğünü ifade eden Başkan Habiboğlu, “Kapanan dükkanımız çok. İsmini vermeyeceğim bir markete girdim. Dükkanıma alışveriş yapmaya. 75 TL kendi gözlerimle domates fiyatı gördüm. Burası Türkiye. 75 TL’ye domatesi görünce Allahım dedim yanlış mı görüyorum! Göz ufaladım baktım 75 TL’ye domates. Bu nedir diyorum 100 TL’ye geçecek”diye konuştu.

Zonguldak’ta vatandaş tedirgin! “Üzerimize düşecek” Zonguldak’ta vatandaş tedirgin! “Üzerimize düşecek”

Yağmura aldırmadılar kovalarını doldurdular Yağmura aldırmadılar kovalarını doldurdular

‘4 YILDA 200 ESNAFIMIZ EKSİLDİ’

Son 4 yılda 200 esnafın marketler yüzüne yok olduğunu ifade eden Zonguldak Bakkallar Tekel Bayileri ve Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Kadir Habiboğlu, “4 yılda 200 esnafımız eksildi. Malum her sokakta ulusal market arttıkça bizim küçük esnafımızın bunlarla rekabet etme şansımız yok. Bunların malı alışları binlerce biz 1 koli alıyoruz. Biz isterdik ki bunlara ana caddelere ruhsat verilsin mahallelerde bunlara ruhsat verilmesin. Orada ki insanlar da ayakta kalabilsin. Bunlar en ücra köşeye kadar girdiler. Allah'tan şuanda bunlar bakkal üzerinde ya berber falan açarlarsa o da biter”dedi. (Sertaç Özdemir)

Çaycuma’da ilginç kaza! Sürücü ölümden döndü Çaycuma’da ilginç kaza! Sürücü ölümden döndü

İmam Süleyman Batak hayatını hayatını kaybetti İmam Süleyman Batak hayatını hayatını kaybetti

Editör: Muhammet