Çaycuma ilçesinde, gece saatlerinde yaşanan ilginç bir trafik kazası, sürücüyü ölümden döndürdü. Temenler köyü girişi ile Filyos beldesini birbirine bağlayan eski karayolunda meydana gelen olayda, karanlık olması ve yeterli uyarı işaretlerinin olmaması nedeniyle bir araç kanal betonuna çarptı.

Filyos'ta böceklerle mücadele başladı! Filyos'ta böceklerle mücadele başladı!

Kaza, yol üzerinde herhangi bir uyarı işareti bulunmaması sebebiyle sürücünün kanal betonunu fark etmemesi sonucunda gerçekleşti. Otomobilin hızlı geçmesiyle kanal betonuna çarpması sonucu araç hurdaya dönerken, sürücü ise ölümden döndü.

Kaza yerindeki eksikliklere dikkat çeken vatandaşlar, bu tür tehlikeli noktalarda uyarı tabelaları veya dubaların yer alması gerektiğini belirttiler. Yol kullanıcılarının güvenliği için alınacak tedbirlerin önemine vurgu yapan vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak benzer kazaların önüne geçilmesini talep ettiler. Kazanın yaşandığı noktada gerekli önlemlerin alınması ve uygun uyarıların yapılması konusunda yetkililerin göreve davet edildiği olay, bölgedeki sürücülerin daha dikkatli olmaları gerekliliğini bir kez daha hatırlattı. (Haber Merkezi)

çaycuma kaza-98

çaycuma kaza-99

çaycuma kaza-97

Editör: Muhammet