Deva Haberleri

Deva haberleri ve güncel Deva gelişmeleri, Deva ile ilgili tüm video, Deva fotoğrafları ve Deva haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan ve eşi Zeynep Babacan Zonguldak’ta başı mensupları ile bir araya geldi.

Zonguldak

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan’ın Zonguldak programı belli oldu.

Zonguldak

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Zonguldak İl Başkanı İbrahim Özdemir, adayları Mustafa Çınar'ın muhalefette olmaları ve seçim bütçeleri eksikliği nedeniyle...

Kozlu

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan Kozlu halkından mesajla belediye başkan adayı için destek istedi.

Zonguldak

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Zonguldak, Kozlu ve Kilimli belediye başkan adaylarını açıkladı.

Zonguldak

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin Genel Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan kararlar doğrultusunda il başkanlığı görevine İbrahim Özdemir getirildi.

Siyaset

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, partideki görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Kilimli

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi eski Kilimli İlçe Başkanı Orhan Ergenç tutuklandı.

Sağlık

Zonguldaklı aktar Tahir Buyurucu kış aylarında soğuk algınlığına ve gribe içinde 16 karışımın bulunduğu çayın iyi geldiğini belirtti.

Siyaset

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, yerel seçimler sonrasında il başkanlığı görevini bırakacağını söyledi.

Zonguldak

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın...

Ekonomi

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, ekmeğin fiyatının 7,50 TL olduğu bir yerde 80 gram simitin...