Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer yaptığı açıklamada, “Bugün 30 Ocak 2023 Pazartesi. Bu tarihi not edelim” dedi.

Kutayer açıklamasında, “Zira bugün, 6 siyasi parti olarak, adaletin, özgürlüklerin, eşitliğin, liyakat ve ehliyetin öncelendiği, adam kayırmacılığın, rantiyenin, eşitsizliğin son bulduğu ''Yarının Türkiye'si İçin Ortak Politikalar Metni'ne" imza attığı bir gün. Bugün, siyasi fikirleri, bakış açıları farklı olsa da, yeter söz milletindir diyerek farklılıkları bir tarafa bırakarak birlik olanların güç birliğine gittiği gündür” diyerek şunları söyledi:

“Cennet Zonguldak’ımızdan 6 siyasi partimizi temsil eden İl Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve parti yöneticilerimizle Başkentimiz Ankara'da, Congresium Kongre Merkezi'ndeyiz. Aylardır bir aday gösteremediler diyenlerin, aday mı, yoksa antlaşma mı önemli sorusunun cevabını aldıkları bir gündeyiz. Türkiye'nin, yasalarla, yönetmeliklerle, kaidelerle yönetilmesini bir kenara koyanların, aday, aday, aday diye diretmesinin ne kadar anlamsız ve boş olduğunu bugün anlıyoruz.

Türkiye'de yeni bir dönem başlıyor. Türkiye'yi en güzel şekilde yönetecek kadrolarla, ortak bilgi ve fikirlerle, önce seçimleri kazanacak, ardından yaşanası bir ülkeyi 6 siyasi parti olarak el birliğiyle inşa edeceğiz Allah'ın izniyle. Sen, ben demeden, biz olmayı becereceğiz el birliğiyle.

Tüm Türkiye'nin özlediği adalet, demokrasi, refah, eşitlik ve siyasi ahlak mekanizmalarını en güçlü şekilde işleteceğiz Allah'ın izniyle.

Bugün biz, biz olmayı başarıyoruz Allah'ın izniyle. Yeter söz milletindir. Söz bizimdir. Milletindir” (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu