Partinin Zonguldak İl Başkanı İbrahim Özdemir, Zonguldak Belediye Başkan adayı Mustafa Çınar ve Kilimli Belediye Başkan adayı Özer Kefeli, Genel Merkeze giderek adaylık başvurularını yaptı. Kozlu Belediye Başkan adayı Fatih Keleş ise doktor kontrolleri nedeniyle Genel Merkez'e katılamadı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüşen İbrahim Özdemir, Zonguldak için istişarelerde bulundu. Özdemir, Babacan'a Zonguldak'ta gereken çalışmaları büyük bir özveriyle yapacaklarını aktardı.

Zonguldak Belediye Başkan adayı Mustafa Çınar

52 yaşındaki Mustafa Çınar, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Çınar, iş hayatında çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı. Çınar, evli ve iki çocuk babası.

Kilimli Belediye Başkan adayı Özer Kefeli

48 yaşındaki Özer Kefeli, Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde doğdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Fakültesi mezunu olan Kefeli, madencilik sektöründe çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı. Kefeli, evli ve iki çocuk babası.

Kozlu Belediye Başkan adayı Fatih Keleş

Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

46 yaşındaki Fatih Keleş, Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Keleş, avukatlık mesleğini sürdürüyor. Keleş,  evli ve bir çocuk babası. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Editör: Murat Barutçu