Aşırı hava sıcaklıkların etkisi altındaki ülkemizde, orman yangını haberleri de peş peşe geliyor.

 Hatay, Çanakkale, Muğla, Adana, Adıyaman ve Mersin illerinde orman yangınları meydana geldi. Yangınlar, Hatay, Çanakkale, Muğla, Adana ve Mersin'in Gülnar ve Mezitli ilçelerinde çıktı. Yangınlar havadan ve karadan müdahale edilmektedir. Adana'nın Karaisalı ilçesi ile Mersin'in Mezitli ve Gülnar ilçelerindeki orman yangınları kontrol altına alınmıştır. Ancak, Hatay, Çanakkale ve Muğla'nın Datça ilçelerindeki yangınlarla mücadele devam etmektedir. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, son bir haftada yangınlarla ilgili olarak 7 kişinin gözaltına alındığını ve bunlardan 2'sinin tutuklandığını belirtti.

Türkiye, dün başlayan orman yangınlarıyla mücadele etmektedir. Hatay ve Çanakkale'deki yangınlar havadan ve karadan müdahale edilmektedir. Adana'nın Karaisalı ve Mersin'in Gülnar ile Mezitli ilçelerindeki orman yangınları ise kontrol altına alınmıştır. Öğleden sonra Muğla'dan bir yangın haberi geldi. Datça'da makilik alanda başlayan yangın ormana sıçradı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ekiplerin çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

4 ilaç daha geri ödeme kapsamında 4 ilaç daha geri ödeme kapsamında

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise son bir haftada ülke genelinde çıkan orman yangınlarıyla ilgili olarak 7 kişinin gözaltına alındığını ve bunlardan 2'sinin tutuklandığını ifade etti. (Haber Merkezi)

Tahıl koridoru durdu! Tahıl koridoru durdu!

Karadeniz patlayacak, Zonguldak yok olacak! Karadeniz patlayacak, Zonguldak yok olacak!

Belediyeye ateş püskürdü:  Sular lağım kokuyor Belediyeye ateş püskürdü: Sular lağım kokuyor

Ünlü gazeteciden Zonguldak eleştirisi! 100.000 liraya yapılmış! Ünlü gazeteciden Zonguldak eleştirisi! 100.000 liraya yapılmış!

Sözlü tartışma kavgaya dönüştü: Kadın esnafı darp etti! Sözlü tartışma kavgaya dönüştü: Kadın esnafı darp etti!

Editör: Murat Barutçu