Bolu’nun Mengen ilçesinde “laf atma” meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışma kavgaya dönüştü. 64 yaşındaki esnaf M.K., 4 kişi tarafından aracından çıkarılarak darbedildi. Burnunda kırıklar oluşan M.K. hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden biri tutuklandı.

Tartışma bir anda büyüdü

Olay, Mengen ilçe merkezinde pazartesi akşamı meydana geldi.

İddiaya göre ilçede esnaflık yapan M.K., arkadaşını evine bırakmak için otomobiliyle yola çıktı. İlçe merkezinde durduğu sırada yoldan geçen R.U. ile arasında “laf atma” meselesi nedeniyle tartışma başladı.

Araçtan indirip darbettiler

Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine R.U.’nun açık camdan sürücü koltuğunda bulunan M.K.’ye yumruk attığı öne sürüldü.

Bu pazarda komisyoncu yok: Köylü üretiyor, kendi satıyor
Bu pazarda komisyoncu yok: Köylü üretiyor, kendi satıyor
İçeriği Görüntüle

Kavgaya daha sonra R.U.’nun oğlu G.U. ile yakındaki iş yerinden çıkan 2 çalışan da dahil oldu. Grup, 64 yaşındaki M.K.’yi otomobilden çıkararak cadde ortasında tekme ve yumruklarla darbetti.

Burnunda kırıklar oluştu

Yakınlarının yardımıyla hastaneye götürülen M.K.’nin burnunda kırıklar ve vücudunun çeşitli bölgelerinde yaralanmalar bulunduğu belirlendi.

Olayın ardından polis ekipleri R.U., oğlu G.U. ve 2 iş yeri çalışanını gözaltına aldı.

Bir kişi tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.U. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

R.U. ile diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Saldırı anı kamerada

Olay, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.

Görüntülerde M.K.’nin araç içerisindeyken saldırıya uğradığı, ardından araçtan çıkarılarak darbedildiği anlar yer aldı.

Kaynak: İHA