Kastamonu’da kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 13 şüpheli yakalandı. Adreslerde ve bir araçta yapılan aramalarda silah, kaçak sigara, tütün, etil alkol ve çok sayıda elektronik ürün ele geçirildi.

9 adres ve 1 araca operasyon

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında belirlenen 9 adres ile 1 araca operasyon düzenlendi.

Operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı.

11 ev küle döndü: Köyün son hali havadan görüntülendi
11 ev küle döndü: Köyün son hali havadan görüntülendi
İçeriği Görüntüle

Silah ve kaçak ürünler ele geçirildi

Yapılan aramalarda 1 tabanca, 1 tüfek, 1 şarjör ve 9 fişek bulundu.

Ekipler ayrıca 30 paket gümrük kaçağı sigara, 29 kilo 205 gram kıyılmış tütün, 125 nargile melası, 40 nargile tütünü ve 2 bin 410 sigara sarma kağıdı ele geçirdi.

80 litre etil alkol bulundu

Aramalarda 80 litre etil alkolün yanı sıra 40 gümrük kaçağı telefon şarj adaptörü ile 161 kaçak cep telefonu şarj kablosuna da el konuldu.

Gözaltına alınan 13 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak: İHA