Genç anne doğumda hayatını kaybetti! Genç anne doğumda hayatını kaybetti!

Düğün fotoğrafçısı en mutlu günü kana buladı! 2 ölü, 1’i ağır, 1'i çocuk 4 yaralı! Düğün fotoğrafçısı en mutlu günü kana buladı! 2 ölü, 1’i ağır, 1'i çocuk 4 yaralı!

Jeolog Celal Şengör, Youtube kanalı Kafa TV'de Candaş Tolga Işık'ın konuğu olarak Karadeniz'in geleceğiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şengör, Karadeniz'in birkaç yüzyıl sonra patlayabileceğini ve bu durumun 60 km çevresindeki oksijen soluyan hiçbir canlının yaşamasına izin vermeyeceğini ifade etti.

Açıklamasında, Karadeniz'in içerisinde biriken gazların giderek arttığını ve zamanla yüzeye çıkarak patlamaya neden olabileceğini belirten Şengör, bölgede yerleşim kurulmasının riskli olabileceğini vurguladı. Ancak, İstanbul, Varna, Odessa ve Sohum gibi büyük şehirlerin de bu bölgede yer aldığını söyledi.

Rahminden çıkanlar şoke etti Rahminden çıkanlar şoke etti

Celal Şengör, Karadeniz'in patlamasının ne zaman gerçekleşeceği konusunda kesin bir tarih veremediğini ancak birkaç yüzyıl sonra olabileceğini düşündüğünü belirtti. Geçen 100 yılda denizin seviyesinin 200 küsur metreden 180 metreye düştüğünü ve oksijenli kısmın giderek azaldığını ekledi.

Bu dikkat çekici açıklamalar, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve vatandaşlar arasında "Karadeniz patlayacak mı?" sorusu gündeme geldi. Celal Şengör'ün uyarıları, coğrafya bilgisine sahip kişiler tarafından bilindiği ve konunun önemine dikkat çektiği belirtildi. Ancak, jeologun belirttiği gibi kesin tarih bilinmemesi nedeniyle gelecekteki olası bir patlama için tedbirlerin alınması önem taşıyor. 

Jeolog Celal Şengör, Karadeniz'in geleceğiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şengör, Karadeniz'in birkaç yüzyıl sonra patlayabileceğini ve bu durumun 60 km çevresindeki oksijen soluyan hiçbir canlının yaşamasına izin vermeyeceğini ifade etti.

Celal Şengör, Karadeniz'in patlamasının ne zaman gerçekleşeceği konusunda kesin bir tarih veremediğini ancak birkaç yüzyıl sonra olabileceğini düşündüğünü belirtti. Geçen 100 yılda denizin seviyesinin 200 küsur metreden 180 metreye düştüğünü ve oksijenli kısmın giderek azaldığını ekledi.

Bu dikkat çekici açıklamalar, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve vatandaşlar arasında "Karadeniz patlayacak mı?" sorusu gündeme geldi.

HERKES BİLİYOR

Şengör, "Karadeniz sonunda patlayacak. Basbayağı. Çünkü içerisinde gazlar var. Bu gazlar giderek artıyor. Bunlar gazoz gibi yüzeye çıkacak sonunda Karadeniz'in 60 km çevresinde yaşayan oksijen soluyan hiçbir canlı kalmayacak” dedi.

"Herkes biliyor. bunu biraz mürekkep yalamış coğrafya okumuş herkes bilir" diyen Şengör, “Oralarda yerleşim kurulması çok yanlış değil mi?" sorusuna ise, "İstanbul orada ya, Varna orada, Odessa orada, Sohum orada" ifadelerini kullandı.

TARİH VERMEK ZOR

Şengör, "Karadeniz ne zaman patlayacak?" sorusuna, "Geçen 100 yıldan beri 200 küsür metreden 180 metreye falan indi. Oksijenli kısım giderek azalıyor. 'Ne zaman patlar?' onu bilmiyorum. Ben onu incelemedim. Birkaç yüzyıl sonra patlayabilir" yanıtını verdi

AÇIKLAMALAR İLGİ GÖRDÜ

Prof. Şengör’ün bu şekildeki açıklamaları ise ülkede büyük gündem yaratarak sosyal medya ortamında da en çok tıklanan gündem konuları arasına girdi. Şimdi herkes Karadeniz’in ne zaman patlayacağını merak ediyor. (Haber Merkezi)

Ev sahibi kiracı kavgasında kan aktı; Kiracısını çocuklarının önünde öldürdü Ev sahibi kiracı kavgasında kan aktı; Kiracısını çocuklarının önünde öldürdü

Sıcaklıklar ölümcül olacak! Sıcaklıklar ölümcül olacak!

Daha önce böylesi görülmedi; 300 kilo veren kiraz ağaçları bu yıl 2,5 ton veriyor Daha önce böylesi görülmedi; 300 kilo veren kiraz ağaçları bu yıl 2,5 ton veriyor

4 kişilik bir grup kırılan buzulun içine düştü; AFAD ve Jandarma olay yerinde 4 kişilik bir grup kırılan buzulun içine düştü; AFAD ve Jandarma olay yerinde

Genç şarkıcıya kanlı pusu! Genç şarkıcıya kanlı pusu!

Kerem Ökten’den korkutan açıklama! Kerem Ökten’den korkutan açıklama!

Zonguldak tacizle yine ülke gündeminde! Zonguldak tacizle yine ülke gündeminde!

Doğal Gaz'da yüzde 224 artış! Zam kapıda! Doğal Gaz'da yüzde 224 artış! Zam kapıda!

Yapın para lazımsa ama bu gece yapmayın! Yapın para lazımsa ama bu gece yapmayın!

Akaryakıta tarihi zam! Böylesi görülmedi! Akaryakıta tarihi zam! Böylesi görülmedi!

Editör: Murat Barutçu