Grev Valisi! Grev Valisi!

Zonguldak Meşrutiyet Mahallesi Rüzgarlımeşe mevkisinde meydana gelen bir olay akıllara durgunluk verdi. Kiralık evi tutmak isteyen bir kadın, eşinin “Ben bu merdivenlerden her gün nasıl çıkacağım” tepkisinin ardından şiddete maruz kaldı.

Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz günlerde Rüzgarlımeşe’de meydana geldi. Kiralık ev ilanını duyan kadın, belirtilen mevkiye giderek eve baktı. Evi beğenen ve tutmak isteyen kadın, durumu eşine haber verdi. Eş ise evi görmek için çağırılan yere gitti.

İki girişi olan evin alt kısmında yer alan merdivenlerden çıkan şahıs, eve ulaştığında ise eşiyle tartışmaya başladı. Karısını kiralık evden çıkarıp merdivenlere götüren adam “Ben elimde poşetlerle her gün bu merdivenleri nasıl çıkacağım? Bu nasıl merdiven?” diyerek darp etti.

Her gün çeşitli sebeplerden karşımıza çıkan kadın şiddetine Zonguldak’ta bir yenisi daha eklendi. Kadına yönelik şiddet, toplumun büyük bir sorunu olarak karşımıza çıkıyor ve bu tür olaylar, bu sorunun ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Şiddetin her türlüsünün önlenmesi için toplumsal farkındalığın arttırılması ve gerekli hukuki önlemlerin alınması önem arz ediyor.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı! MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı!

TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak

Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması! Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması!

Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı

Kampüste kaza! Kampüste kaza!

Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız” Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız”

Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı

Mahkum firar etti Mahkum firar etti

Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü! Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü!

Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu

7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı 7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı

Editör: Murat Barutçu