Zonguldak'ta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından riskli yapı olarak belirlenen Fevkani Köprü'nün yıkımı devam ederken, hırsızlar hurda çalmaya devam ediyor. Yapılan ihale ve anlaşma gereği köprüden çıkan hurdanın belirlenen bir firma tarafından alınması beklenirken, buna rağmen bazı kişiler gündüz vakti köprüden çıkan hurdayı çalmaya devam ediyor.
Köprü yıkımının başladığı ilk günden itibaren hırsızların uğrak yeri olan Fevkani Köprü’’de gündüz vakti 4 şahsın yaptığı hırsızlık ise “Yok artık” dedirtti.
Fevkani Köprü'de gündüz vakti gerçekleşen hırsızlık olayı kameralara yansıdı. Dört kişiden oluşan bir grup, hurda çalmak için köprü alanına girdi. Bir kişi hafriyatların arasına saklanırken, diğer iki kadın ise hurdanın kendilerine getirilmesini bekledi. Dördüncü kişi ise etrafı gözetledi. Saklanan kişi zaman zaman çıkarak hurdayı kadınlara götürdü. Bu hırsızlık girişimleri defalarca tekrarlandı.
Olay sırasında bir vatandaş ise hırsızlık anını cep telefonuyla kaydetti. Yıkım çalışmalarının sürdüğü alanda güvenlik önlemlerinin artırılması ve hırsızlık olaylarına karşı daha etkili tedbirler alınması talepleri gündeme geldi.
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Zonguldak’ta uyuşturucu operasyonu 7 şüpheli tutuklandı Zonguldak’ta uyuşturucu operasyonu 7 şüpheli tutuklandı

Editör: Muhammet