Çaycuma ilçesinde, iki gün önce gece saatlerinde yaşanan ilginç bir trafik kazası, sürücüyü ölümden döndürdü. Temenler köyü girişi ile Filyos beldesini birbirine bağlayan eski karayolunda meydana gelen olayda, karanlık olması ve yeterli uyarı işaretlerinin olmaması nedeniyle bir araç kanal betonunun üzerine düştü. 
Kaza, yol üzerinde herhangi bir uyarı işareti bulunmaması sebebiyle sürücünün kanal betonunu fark etmemesi sonucunda gerçekleşti. Otomobilin hızlı geçmesiyle kanal betonuna çarpması sonucu araç hurdaya dönerken, sürücü ise ölümden döndü.
Gece saatlerinde meydana gelen kaza, karanlık olması ve yeterli uyarı işaretlerinin olmaması nedeniyle bir aracın kanal betonunun üzerine düşmesine sebep oldu. Araç hurdaya dönerken, sürücü ise ölümden döndü. Bu durum, yoldaki eksikliklere dikkat çekti.
Yolda herhangi bir uyarı işareti bulunmaması ve daha önce de benzer durumlarla ilgili şikayetlerin olduğu belirtilmesi, vatandaşları endişelendiriyor. Yapılan su kanalının yolun güvenliğini tehdit ettiği, aydınlatma olmadığı ve yolun araç geçişine kapatılmadığı ifade ediliyor.
Daha önce de çok sayıda şikayet alan yolda hiçbir önlem alınmaması ise vatandaşları çileden çıkardı. Resmen ölümle burun buruna getirilen vatandaşlar yaşanan korkunç kazanın sonrasında uyarı levhalarının konulmasına ise sert tepki gösterdiler. 
Bazı vatandaşlar, “Daha 2 gün önce burada bir sürücü ölümden döndü. Bir hizmet yapıyorlar madem tam yapsınlar. Neden kaza olana kadar uyarı levhası konulmadı? Birinin ölmesi ya da kaza yapması mı gerekiyor?” ifadelerine yer verdiler. 
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

vatandaşla dalga-2

Çaycuma’da ilginç kaza: Sürücü, alkollü yayaya çarptı Çaycuma’da ilginç kaza: Sürücü, alkollü yayaya çarptı

vatandaşla dalga

vatandaşla dalga-3

vatandaşla dalga-5

vatandaşla dalga-4

Editör: Muhammet