Külünk’ten bomba iddialar: ‘Cumhurbaşkanına sahte anketler sunuldu!’ Külünk’ten bomba iddialar: ‘Cumhurbaşkanına sahte anketler sunuldu!’

Eski İYİ Parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, sert sözlerle ayrıldığı partisinden yeni bir parti kurma hazırlıklarına başladı. Katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu, parti kurmanın kolay olduğunu ancak milletin kalbine yerleştirmenin zor olduğunu vurguladı. Mart ayında yapılacak yerel seçimleri, mevcut siyasetin son kavgası olarak değerlendiren Ağıralioğlu, yeni bir siyaset inşa edeceklerini ifade etti.

Ağıralioğlu'nun açıklamalarından bazı önemli noktalar şöyle:

"Bir memleket nöbetindeyiz" diyen Ağıralioğlu, partiyi milletin kalbine yerleştireceklerini vurguladı. Partiyi kurmanın kolay olduğunu, ancak milletin umutlarına hitap etmenin daha zorlu bir görev olduğunu ifade etti.

Yavuz Ağıralioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yakından takip ettiğini belirterek, onun siyasi tutumunu gözlemlediğini ve neleri ihmal ettiğini, nerede hata yaptıklarını incelediğini açıkladı.

Ağıralioğlu'nun yeni parti kurma çalışmaları ve geleceğe dair açıklamaları, Türk siyasetinin gündeminde önemli bir konu olarak dikkat çekti. (Haber Merkezi)

acB1513_tepe

MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı! MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı!

TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak

Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması! Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması!

Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı

Kampüste kaza! Kampüste kaza!

Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız” Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız”

Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı

Mahkum firar etti Mahkum firar etti

Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü! Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü!

Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu

7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı 7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı

 

Editör: Murat Barutçu