2. Lig Beyaz grupta 6’ncı hafta geride kalmasına rağmen henüz galibiyetle tanışamayan Zonguldak Kömürspor’un, 7 ila 10’uncu haftalar arasında oynayacağı lig ve Ziraat Türkiye Kupası programı belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanan program dahilinde Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, söz konusu haftalar arasında hem lig, hem de Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi verecek. Mustafa Özer’in öğrencileri, bu süreçte çok fazla dinlenme fırsatı bulamadan 14 günde 5 maç oynayacak.

Vanspor Başkanına açık çağrı: “O yürek varsa sende…” Vanspor Başkanına açık çağrı: “O yürek varsa sende…”

Haftayı Vanspor deplasmanında 1-0’lık yenilgiyle geride bırakan Zonguldak Kömürspor, 8-22 Ekim tarihleri arasına denk gelen süreçte 3 ve 4’er gün arayla maçlar oynayacak.

Ligde 8 Ekim Pazar günü saha ve seyircisi önünde yenilgisiz 3 takımdan biri olan Yeni Mersin İdmanyurdu’nu konuk edecek Zonguldak Kömürspor, bu maçın peşine 11 Ekim Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası sınavı verecek. İkinci eleme turu mücadelesinde 3. Lig ekibi Tokat Belediye Plevnespor’u ağırlayacak Kırmızı-Lacivertli ekip, akabinde 14 Ekim Cumartesi günü Bursa deplasmanında Karacabey Belediyespor’un karşısına çıkacak. 

Zonguldak Kömürspor kalecisi Egemen, Van’da yaşanan olaylar sonrası ilk kez konuştu Zonguldak Kömürspor kalecisi Egemen, Van’da yaşanan olaylar sonrası ilk kez konuştu

8 günlük süreçte hem lig, hem de Türkiye Kupası olmak üzere iki kulvarda birden yarışacak Zonguldak Kömürspor, sıkıştırılmış maç takviminin ardından 9 ve 10’uncu haftalarda da kısa aralıklarla maç yapacak.

14 Ekim Cumartesi günü oynayacağı Karacabey deplasmanı dönüşünde 18 Ekim Çarşamba günü evinde Ankaraspor’la 3 puan mücadelesi verecek Mustafa Özer ve öğrencileri, bu maçtan 4 gün sonra 22 Ekim Pazar günü Aydın seferine çıkıp Nazilli Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.

Tecrübeli 3 isimle yollar ayrıldı! Kimler gönderildi, işte o isimler... Tecrübeli 3 isimle yollar ayrıldı! Kimler gönderildi, işte o isimler...

Zonguldak Kömürspor 14 günlük sıkıştırılmış maç takvimi şöyle:

8 EKİM PAZAR (7. HAFTA)

Saat 15.00 Karaelmas Kemal Köksal Stadı: Zonguldak Kömürspor-Yeni Mersin İdmanyurdu

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 2. ELEME TURU

11 EKİM ÇARŞAMBA : Saat 13.00 Karaelmas Kemal Köksal Stadı: Zonguldak Kömürspor-Tokat Belediye Plevnespor

Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak? Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak?

14 EKİM CUMARTESİ: (8. HAFTA)

Saat 19.00 Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadı: Karacabey Belediyespor-Zonguldak Kömürspor

18 EKİM ÇARŞAMBA (9. HAFTA)

Saat 15.00 Karaelmas Kemal Köksal Stadı: Zonguldak Kömürspor-Ankaraspor

22 EKİM PAZAR (10. HAFTA)

Saat 15.30 Nazilli İlçe Stadı: Nazilli Belediyespor-Zonguldak Kömürspor

SPOR SERVİSİ

Zonguldak Kömürspor-Tokat Belediye Plevne maçı ne zaman, nerede, saat kaçta? Zonguldak Kömürspor-Tokat Belediye Plevne maçı ne zaman, nerede, saat kaçta?

Vanspor Başkanı soyunma odasını bastı, silah çekip kaleci Egemen'e saldırdı! Zonguldak Kömürspor şikayetçi! Vanspor Başkanı soyunma odasını bastı, silah çekip kaleci Egemen'e saldırdı! Zonguldak Kömürspor şikayetçi!

Editör: Hüseyin EKİNCİ