Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Karacaören Köyü’nden yetişen genç futbolcu Baran Abalı, kariyerinde önemli bir adım atarak Beşiktaş U19 PAF Takımı’na transfer oldu.

Beşiktaş’ta 67 numarayı giyecek

Genç futbolcunun transferinin ardından babası Cengiz Abalı sosyal medya hesabından paylaşım yaparak büyük mutluluk yaşadıklarını ifade etti.

Zonguldak’a olan bağlılıklarını vurgulayan Abalı, oğlunun Beşiktaş’ta 67 numaralı formayı taşıyacağını belirterek, “Beşiktaş logolu 67 numaralı formayı en iyi şekilde temsil etmeye ant içtik” ifadelerini kullandı.

İstanbulsporlu genç oyuncu Elvin Mendy Manisa’da anjiyoya alındı
İstanbulsporlu genç oyuncu Elvin Mendy Manisa’da anjiyoya alındı
İçeriği Görüntüle

Emeği geçen antrenörlere teşekkür

Cengiz Abalı, oğlunun futbol gelişiminde emeği bulunan antrenörleri de unutmadı.

Başta Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü Antrenörü Gökhan Akırşan olmak üzere Sarayspor, Atletikspor, Çaycuma Gençlerbirliği ve Zonguldakspor bünyesinde Baran Abalı’nın gelişimine katkı sağlayan antrenörlere teşekkür etti.

Devrek’te büyük sevinç

Baran Abalı’nın Beşiktaş U19 PAF Takımı’na transferi ailesinin yanı sıra Devrek ve Zonguldak futbol camiasında da sevinçle karşılandı.

Genç futbolcunun siyah-beyazlı forma altında göstereceği performans şimdiden merak konusu oldu.

814535648 1598141261761679 8739761681681015605 N

Kaynak: Haber Merkezi