AW053778_05

Düğün konvoyunda facia! Gelin arabasının altında kaldı! Düğün konvoyunda facia! Gelin arabasının altında kaldı!

Adana Haber - Adana'da 8 yaşındaki Mahmut'u kasığından vurduğu gerekçesiyle tutuklanan Ahmet Y.'nin annesi, "Mahmut'un babası kızlarımı taciz etti. Biz onun babasını vurduk ama küçük çocuğu vurmadık. Küçük çocuk vuracak kadar alçalmadık" diyerek oğlunu savundu.

Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesi Başak Mahallesi'nde lastikçilik yapan 5 çocuk babası Ahmet Kaplan, 2 yıl önce N.Y. ve B.Y.’yi taciz iddiasıyla ağabeyleri Y.Y. tarafından tabancayla bacağından vurulup yaralandı. Ahmet Kaplan’ın şikayetçi olması üzerine Y.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AW053778_03

8 YAŞINDAKİ MAHMUT VURULDU

İddiaya göre, 7 Ekim'de motosikletli 2 kişi tarafından Ahmet Kaplan’ın 5 çocuğundan biri olan Mahmut Kaplan (8) parkta oyun oynadığı sırada uğradığı silahlı saldırı sonucunda kasığından yaralandı. Olayın ardından Kaplan ailesi, çocuklarını Y.Y.’nin kardeşi Ahmet Y.’nin vurduğunu öne sürdü. Ahmet Y. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AW053778_02

‘BİZ ÇOCUK VURMAYIZ’

Belediyenin özel bireyleri bir araya geldi Belediyenin özel bireyleri bir araya geldi

Ahmet Y.'nin annesi Y.Y. (45), İhlas Haber Ajansı’na konuştu. Y.Y., Ahmet Kaplan’ın kendilerinden 500 bin lira talep ettiğini öne sürerek, “Bizim 8 yaşındaki çocukla işimiz yok. Benim de çocuklarım var. Biz o kadar vicdansız değiliz. O çocuğu vurmayı benim vicdanım kabul etmez” dedi.

“HER GÜN BİZİ TEHDİT EDİYORLAR”

Vurulan küçük çocuğun babası ve amcasının kızlarını taciz ettiğini söyleyen anne Y.Y., “Ali ve Ahmet benim evime kadar gelip bana silah sıktılar. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Önce Allah’a sonra adalete sığınıyorum. Biz bir çocuk vuracak kadar alçalmadık. Bizden bir araba parası 500 bin lira istiyorlar. Benim 2 kızımı taciz etti. Her gün biz yola çıktığımızda bizi tehdit ediyorlar” diye konuştu. İHA

AW053778_04

Zonguldak’ta Eylül’de 526 Konut Satıldı Zonguldak’ta Eylül’de 526 Konut Satıldı

Zonguldak’ta film gibi olay! Fuhuş, baskın, uyuşturucu, hırsızlık… Zonguldak’ta film gibi olay! Fuhuş, baskın, uyuşturucu, hırsızlık…

Zonguldak Kömürspor’da Şenol Demir dönemi... Nerede kalmıştık! Zonguldak Kömürspor’da Şenol Demir dönemi... Nerede kalmıştık!

Zonguldak’ta kaza! 8 yaşındaki çocuk yaralandı! Zonguldak’ta kaza! 8 yaşındaki çocuk yaralandı!

Herkesin konuştuğu o isme şarkı yazıldı… “Zonguldak Uşacuğunun Hayallarinin İçine Ettiy” Herkesin konuştuğu o isme şarkı yazıldı… “Zonguldak Uşacuğunun Hayallarinin İçine Ettiy”

Çaycuma definecilerin yeni adresi! Çayırköy Mağarasını talan ettiler... Çaycuma definecilerin yeni adresi! Çayırköy Mağarasını talan ettiler...

Kaza yapan 13 yaşındaki kız çocuğunun ilginç isteği Kaza yapan 13 yaşındaki kız çocuğunun ilginç isteği

Cenazeden dönen aile kaza yaptı Cenazeden dönen aile kaza yaptı

Milyonlarca kişiyi üzen karar; 26 gün ücretli olacak Milyonlarca kişiyi üzen karar; 26 gün ücretli olacak

Düğün konvoyunda facia! Gelin arabasının altında kaldı! Düğün konvoyunda facia! Gelin arabasının altında kaldı!

Doğum günü öldüğü gün oldu; Kazada ölen gençler toprağa verildi Doğum günü öldüğü gün oldu; Kazada ölen gençler toprağa verildi

Editör: Virda Şahin