2. Lig Beyaz grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’da Şenol Demir dönemi... Zonguldaklı teknik direktör, Mustafa Özer’den boşalan koltuğa oturdu.

Sezona 2. Lig ekibi Serik Belediyespor’da başlayan ve kısa bir süre önce Antalya ekibiyle yollarını ayıran Şenol Demir, geçmişte farklı sezonlarda görev yaptığı Zonguldak Kömürspor’a geri döndü. Yuvası olarak gördüğü kırmızı-lacivertli takımın başına bugün itibariyle yeniden geçen Demir’in ekibini, Barış Dumlupınar ile Hayrettin Öz oluşturacak. Atletik performans ve kaleci antrenörü iki isim, Mustafa Özer’in ekibinde yer alıyordu.

Şenol Demir, kısa bir aradan sonra yeniden göreve başladığı Zonguldak Kömürspor’da, ilk 3 puan sınavını 18 Ekim Çarşamba günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda, Play-Off hattında yer alan Ankaraspor’a karşı verecek.

Demir, bu maçın ardından 22 Ekim Pazar günü Nazilli Belediyespor deplasmanına gidecek. Göreve başlar başlamaz 4’er gün arayla iki zorlu maç oynayacak olan Demir, bu maçlardan galibiyetler çıkarıp Zonguldak Kömürspor’u düzlüğe çıkaracak.

SPOR SERVİSİ

Temiz futbol istiyoruz... Emeğe ve alın terine saygı gösterilsin Temiz futbol istiyoruz... Emeğe ve alın terine saygı gösterilsin

Editör: Hüseyin EKİNCİ