ZONGULDAK’ta, 1998 yılından bu yana futbol ve hakemlik mesleğiyle uğraşan Eren Ferhat Çelik, geçen hafta koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alınmıştı. Tedavisinin 7’nci gününe giren Çelik’in durumu, ilk güne göre çok iyi.

Hastane odasından mesaj verdi

“BANA BULAŞMAZ DEMEYİN, CİDDİYE ALIN”

Tedavisi devam eden tecrübeli hakem, sosyal medya aracılığıyla hakem camiası, spor kamuoyu ve takipçilerine seslendi.

Uzun yıllar spor yapmasına ve kronik bir hastalığının bulunmamasına rağmen koronavirüs salgınının hem psikolojik hem de fiziksel olarak vücutta yol açtığı tahribata dikkat çeken futbol hakemi, görünmez düşman olarak tabir edilen salgının artık çok ciddiye alınması gerektiğine vurgu yaptı.

7 gündür hastanede olduğuna dikkat çeken Çelik, sosyal sorumluluk gereği verdiği mesajda, “Bugün hastanede 7’nci günüm ve hala sokaklarda bana bir şey olmaz diyen genç arkadaşlar görüyorum. 22 yıldır aktif spor yapan, sigara içmeyen, kronik hastalığı olmayan biri olarak 7 gündür buradan çıkamadım. Siz hesaplayın bu virüsün yol açtığı tahribatı. Bu süreci hem psikolojik hem fiziksel kimsenin yaşamasını istemiyorum. #evdekal Zonguldak, #evde kal Türkiye” şeklinde ifadeler kullandı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi