Dolmuş'ta iğrenç olay! Kadınların yanında cinsel organıyla oynadı Dolmuş'ta iğrenç olay! Kadınların yanında cinsel organıyla oynadı

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Eşi yakılarak öldürülmüştü! Afgan kadına Zonguldak’ta skandal teklif! Eşi yakılarak öldürülmüştü! Afgan kadına Zonguldak’ta skandal teklif!

Zonguldak’ta bir kulüpte gönüllü olarak kültür sanat alanında eğitim veren bir antrenörün küçük yaşta bir kız çocuğuna yaptığı sözlü taciz ile ilgili iddialar büyüyor. Öğrenciyi arayarak ahlaksız tekliflerde bulunan antrenörün daha önce de defalarca kez bunu yaptığı öğrenildi.

Kız çocuğuna cinsel bölgeleri ile ilgili sorular soran tacizci öğretmenin aynı zamanda kız çocuğunu evine davet ettiği ve cinsel birliktelik teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Evli ve 2 çocuk babası antrenörün, faklı bir meslekten geldiği ama gönüllü olarak eğitmenlik yaptığı öğrenildi.

Öte yandan, tacizci antrenörün kendisinden yaklaşık 35 yaş küçük kız çocuğuna yaptığı tacizlerin sözlü olmakla kalmadığı, zaman zaman ise bu tacizi ileri taşıyarak fiziksel yollara da başvurduğu öne sürüldü.

Kız çocuğunun ailesi ile de görüşen tacizci antrenör ile ilgili mağdur olan kız çocuğunun Zonguldak Emniyeti’ne şikayette bulunması bekleniyor.

Karısı kapıyı geç ve yarı çıplak açınca şüphelendi, evi arayınca gerçek ortaya çıktı Karısı kapıyı geç ve yarı çıplak açınca şüphelendi, evi arayınca gerçek ortaya çıktı

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA