ZONGULDAK Kömürspor’da 2019-2020 sezonu kadrosu oluşturuldu. Transfer yasağının kaldırılmasıyla birlikte iç ve dış transferde lisans işlemlerini dün itibariyle halleden 2. Lig ekibi, 21 futbolcuya lisans çıkardı.

Lisansı çıkan futbolculardan Sinan Ören, Mustafa Söylemez ve Egemen Yaylı ile Berkan Akdeniz, Kaptan Kaan Akgün ve Tezcan Gökmen geçtiğimiz sezon ki mevcut kadrodan. Lacivert-Kırmızılı yönetim, Sinan, Berkan, Kaan’la 2020, Mustafa’yla 2021, Tezcan’la 2023, Egemen’le 2023 yılına kadar sözleşme yeniledi.

DIŞ TRANSFERDE 15 YENİ İSİM

KÖMÜRSPOR, dış transferde 15 yeni futbolcuyu kadrosuna dahil etti. Transferlerden 6’sı, Ümraniyespor, Altay, İstanbulspor (2), Menemenspor ve Akhisarspor’dan sezon sonuna kadar kiralandı.

Manisa FK, Keçiörengücüspor, Bandırmaspor, Uşakspor AŞ, Adanaspor, Altınordu ve Fethiyespor’dan alınan diğer futbolcuların 6’sıyla 1’er yıllık, 1’iyle 2 yıllık sözleşme imzalanırken, biri Süper Lig ekibi Başakşehir ve diğeri altyapıdan profesyonelliğe geçiş yapan 2 genç futbolcuyla 3’er yıllık anlaşmaya varıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu yayınladığı transferin verilerine göre Zonguldak Kömürspor’un, Manisa FK’dan Onur Muhammet Parlar (22), Keçiörengücüspor’dan Hakan Çevik (31), Bandırmaspor’dan Mehmet Gürkan Öztürk (30), Uşakspor AŞ’den Oğuzhan Yıldırım (24), Altınorduspor’dan İsmail Güven (25), Fethiyespor’dan Ramazan Işık’la (26) 1’er yıllık, Adanaspor’dan Emre Can Coşkun’la (25) 2 yıllık, Ümraniyespor’dan 21 yaşındaki Cenk Doğan, Altay’dan 22 yaşındaki Çağrı Buğra Dişsiz, İstanbulspor’dan 21 yaşındaki Görkem Güven, İstanbulspor’dan 21 yaşındaki Muammer Sarıkaya, Menemenspor’dan 26 yaşındaki Serhat Baştan ve Akhisarspor’dan Onurcan Güler’i (25) sezon sonuna kadar kiraladığı görüldü.

Bu futbolcuların yanı sıra Başakşehir’den 18 yaşındaki Osman Hanoğlu ile altyapıdan 16 yaşındaki Yiğit Karaman profesyonelliğe geçiş yaptı. Bu iki futbolcu, 3’er yıllık imza attı.

Manisa FK maçına 21 kişilik kadrosuyla hazır olan Zonguldak Kömürspor, 1 Eylül Pazar (yarın) günü oynayacağı sezonun ilk karşılaşmasına hazır. Kızılcahamam’da tamamladığı çalışmaların ardından Manisa’ya geçiş yapan takım, artık maç saatini beklemeye başladı.

İÇ TRANSFER

Sinan Ören (K)

Mustafa Söylemez (K)

Egemen Yaylı (K)

Berkan Akdeniz

Tezcan Gökmen

Kaan Akgün

İŞTE DIŞ TRANSFERLER

Onur Muhammet Parlar (22): Manisa FK

Hakan Çevik (31): Keçiörengücüspor

Mehmet Gürkan Öztürk (30): Bandırmaspor

Oğuzhan Yıldırım (24): Uşakspor AŞ

İsmail Güven (25): Altınordu

Ramazan Işık (26): Fethiyespor

Emrecan Coşkun (25) Adanaspor

Osman Hanoğlu (18): Medipol Başakşehir (Profesyonelliğe geçiş)

Onurcan Güler (24): Akhisarspor (kiralık)

Cenk Doğan (21):Ümraniyespor (kiralık)

Çağrı Buğra Dişsiz (22): Altay (kiralık)

Görkem Güven (21): İstanbulspor (kiralık)

Muammer Sarıkaya (21): İstanbulspor (kiralık)

Serhat Baştan (26): Menemenspor (kiralık)

Yiğit Karaman (16): Altyapı (Profesyonelliğe geçiş)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi