Süper Amatör Lig takımlarından Çaydeğirmeni Belediyespor'da iç ve dış transfer çalışmaları sürüyor. Amatörün tecrübeli isimlerini kadrosunda toplayan Çaydeğirmeni temsilcisi, hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

En son Kilimli Belediyespor’u Süper Amatör Ligden Bölgesel Amatör Lige çıkaran deneyimli antrenör Serkan Bankoğlu’nu takımın başına getiren Çaydeğirmeni Belediyespor, ardından şampiyonluğa oynayacak güçlü bir kadro oluşturmak için temaslara başladı.

Yapılan görüşmeler neticesinde iç transferde Kader Boz, İbrahim Koçaklı, Atakan Özsaraç, Onur Bekçi, Yiğitcan Kurtman, Alpar Görür, Ersel Öztürk’le yeniden anlaşmaya varan Süper Amatör Lig ekibi, dış transferde Zonguldakspor’un eski kaptanı Kaan Demircan'la prensipte anlaşırken, İbrahim Çelik, Abdulkadir Yurttaş, Onurcan Tulun, Coşkun Özbay, Kerem Deliacı, Gökdeniz Aktaş, Göktuğ Aktaş ve Mustafa Kavuzoğlu’nu renklerine bağladı.

Mevcut futbolcular ve yeni transferlerle iyi bir kadro kuran Çaydeğirmeni Belediyespor, 30 Ekim’de başlayacak 2021-2022 futbol sezonuna yoğunlaştı. Hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Çaydeğirmeni Belediyespor’un en büyük destekçisi Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş.

Kendisi eski bir futbolcu olan ve Çaydeğirmeni Belediyespor’u artık şampiyon görmek isteyen Gebeş, Çaydeğirmeni sahasında yapılan idmanda teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi. Futbolculara hitaben konuşan Gebeş, şampiyonluk beklentisini yineledi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi