Amatör küme takımlarından Çaycumaspor’un bünyesinde faaliyet gösteren Çaycumaspor Futbol Akademisi’nde futbol eğitimi alan minik futbolculara, Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ve derneğin Çaycuma Şube temsilcilerinden büyük sürpriz.

Başkan Tıskaoğlu’nun talimatı üzerine Korhan Uzaldı, Hasan Miyanyedi, Cevat Tan, Kerim Girgin ve Yunus Emre Akman kulüp tesislerini ziyaret edip akademi öğrencileriyle bir araya geldi. ZONSİAD üyelerine ziyaret sırasında ELCAB KABLO İnsan Kaynakları Müdürü Neşe Parlakçı da eşlik etti.

Tesislerde altyapı antrenörleri Suat Kerçin ve Caner Kır tarafından karşılanan ZONSİAD üyeleri, sarı-lacivertli kulübün geleceğini oluşturan minik futbol dâhileri için yanlarında getirdikleri kırtasiye malzemelerinin dağıtımını gerçekleştirdi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında organize edilen etkinlik, altyapı antrenörlerini memnun etti. Kulüpte göreve başladığı günden bu yana geleceğe yönelik yaptığı çalışmalarla dikkat çeken eski futbolcu Suat Kerçin, başta ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu olmak üzere tüm üyelere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kerçin, bir süre sohbet ettiği ZONSİAD heyetine, kulüp ve altyapı çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardı.

Çaycumaspor’un geleceğini kurtaracak Futbol Akademisi’nin kurumsal bir yapı çerçevesinde ilçe genelinde beklenildiğinden daha hızlı gelişim gösterdiğini belirten sarı-lacivertli antrenör, 4-5 yıllık çalışma periyodunun ardından maliyeti sıfır futbolcular kazanıp hem kulübün geleceğine yön vereceklerini, hem de transferde dışa bağımlı olmaktan kurtulacaklarını aktardı.

Altyapıdan başlayıp A takıma kadar uzanan bir süreç içinde olduklarını, bu süreçte Çaycumaspor’u futbol anlamında yeniden ayağa kaldırmaya çalıştıklarını dile getiren genç antrenör, bu yolda ilerlerken verilen desteklerin kendilerine ekstra motive ve çalışma azmi sağladığını vurguladı.

Başarılı çalışmalarından dolayı Suat Kerçin ve ekip arkadaşlarını kutlayarak başarı dileklerini ileten ZONSİAD üyeleri, ardından sarı-lacivert Çaycumaspor atkılarıyla objektiflere poz verip organizasyonu sonlandırdı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi