Sanayiciler makamda! Bartın Belediye Çalışmaları Görüşüldü Sanayiciler makamda! Bartın Belediye Çalışmaları Görüşüldü

AW079129_06

Kastamonu Haber – Kastamonu Üniversitesi'nde gerçekleştirilen “Sanat Buluşmaları” etkinliğinde Prof. Dr. Doğan Arslan'ın afiş çalışmaları öğrencilerin beğenisine sunuldu.

Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen “Sanat Buluşmaları-1” etkinliği çerçevesinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Doğan Arslan, öğrenciler ve sanatseverler ile buluştu. Kastamonu Üniversitesi Merkez Kütüphane Cemil Meriç Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşide Prof. Dr. Doğan Arslan, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencilerinin sorularını cevapladı. “Protest Tasarımda Eleştiri” başlıklı söyleşide, konu hakkında katılımcılara bilgi veren Arslan, sanatın özünde eleştirinin olduğunu dile getirerek sanatçının korkmadan düşüncelerini ifade etmesi gerektiğinin altını çizdi. Sanatçıların eleştiriyi özgün bir şekilde ifade etmesinin ayrıcalık olduğunu söyleyen Arslan, sanatçının eleştirirken düşündürmenin önemli olduğunu kaydetti.

Söyleşinin ardından Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar Galerisi’nde Prof. Dr. Doğan Arslan’ın yurtiçi ve yurtdışı etkinliklerde yer alan 55 afiş çalışmasından oluşan serginin açılışı gerçekleşti. Akademik personel ve öğrencinin yoğun ilgi gösterdiği sergi, 24 Kasım 2023 tarihine kadar sanatseverlere açık kalacak.

Etkinlik hakkında konuşan Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Erol Yıldır, değerli sanatçılar ile öğrencileri bir araya getirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sanat buluşmaları etkinliklerinin devam edeceğini ifade etti. Prof. Yıldır, “Sanat Buluşmaları-1” etkinliği çerçevesinde bilgi ve deneyimlerini öğrencileriyle paylaşan Prof. Dr. Doğan Arslan’a teşekkür etti. İHA

AW079129_07

AW079129_03

AW079129_05

AW079129_02

AW079129_01

Bartın’da feci kaza! Otomobiller kafa kafaya çarpıştı! Bartın’da feci kaza! Otomobiller kafa kafaya çarpıştı!

Bolu’da iki otomobil çarpıştı! Bolu’da iki otomobil çarpıştı!

Palamut tezgahlarda, boy gösterdi Palamut tezgahlarda, boy gösterdi

Deprem Uzmanı Moriwaki'den Çağrı: Yapı Denetimi Hayati Önem Taşıyor! Deprem Uzmanı Moriwaki'den Çağrı: Yapı Denetimi Hayati Önem Taşıyor!

Defne ağaçlarından gelen bereket! Defne ağaçlarından gelen bereket!

Üniversitede konu Filistin Üniversitede konu Filistin

Çamura bulanmış martıya Zonguldak'ta özel bakım Çamura bulanmış martıya Zonguldak'ta özel bakım

Büyük buluşma sürüyor Büyük buluşma sürüyor

Truka vagonları… Truka vagonları…

Sabah namazından çıktı, tartıştığı şahsı öldürdü! Sabah namazından çıktı, tartıştığı şahsı öldürdü!

2500 maden işçisi alınacak 2500 maden işçisi alınacak

Dava 13 Şubat 2024’te kaldığı yerden… Dava 13 Şubat 2024’te kaldığı yerden…

Hasat sevinci, fiyat kaygısı! Hasat sevinci, fiyat kaygısı!

AFAD'la Geleceğe Yolculuk: Düzce Üniversitesi'nde İş Kapıları Aralandı! AFAD'la Geleceğe Yolculuk: Düzce Üniversitesi'nde İş Kapıları Aralandı!

Kastamonu Üniversitesi'nde önemli 'afet' projesi Kastamonu Üniversitesi'nde önemli 'afet' projesi

Su Krizi Kapıda: Su Uzmanından Türkiye'ye Acil Çağrı! Su Krizi Kapıda: Su Uzmanından Türkiye'ye Acil Çağrı!

Zonguldak halk pazarında, fiyatlar nasıl? İşte pazar fiyatları! Zonguldak halk pazarında, fiyatlar nasıl? İşte pazar fiyatları!

Düzce'de Tarımsal Yenilik İçin Düzce Belediyesi ve Tarım Müdürlüğü İş Birliğinde Düzce'de Tarımsal Yenilik İçin Düzce Belediyesi ve Tarım Müdürlüğü İş Birliğinde

Düzce'de Konutlar Neden Tercih Edilmiyor? Ekim Ayında Şok Edici Rakamlar! Düzce'de Konutlar Neden Tercih Edilmiyor? Ekim Ayında Şok Edici Rakamlar!

TPAO'nun 9 Milyonluk Petrol Keşfi Yolda! TPAO'nun 9 Milyonluk Petrol Keşfi Yolda!

Zonguldak’ta zencefilli macuna akın ettiler! Zonguldak’ta zencefilli macuna akın ettiler!

Ersizlerdere Tabiat Parkı, Doğaseverleri Büyüleyici Bir Yolculuğa Çağırıyor! Ersizlerdere Tabiat Parkı, Doğaseverleri Büyüleyici Bir Yolculuğa Çağırıyor!

Editör: Virda Şahin