Defne ağaçlarından gelen bereket! Defne ağaçlarından gelen bereket!

WhatsApp-Image-2023-11-18-at-10.05.29

Gün lösemili çocuklarındı Gün lösemili çocuklarındı

Genç Ofisler Kültür Buluşmalarında Filistinli Öğrenciler Kendi Ülkelerini Tanıttı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde (ZBEÜ) düzenlenen Genç Ofisler Kültür Buluşmalarında Filistinli öğrenciler kendi ülkelerini tanıttı.

Zonguldak Gençlik Merkezi ve Filistinli öğrenciler tarafından hazırlanan ve Farabi Genç Ofis’te düzenlenen etkinliğe, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Prof. Dr. Servet Karasu, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte Zonguldak Gençlik Merkezinden İpek Kayahan “Medeniyetimizin Keşfi Kudüs” başlıklı sunum gerçekleştirdi. Ardından  Kudüs ile ilgili şiirler okundu. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 2. sınıf öğrencisi Jumana Altamimi, Filistin'in tarihî ve kültürel zenginliklerini tanıtıcı sunumuyla devam eden etkinlikte öğrenciler tarafından ilahiler okundu.

Etkinlikte konuşan Rektör Özölçer, uluslararası öğrencilerin kendileri için çok kıymetli olduklarına değinerek, zor zamanlardan geçen Filistinli öğrencilere “yanınızdayız” mesajı verdi. (Haber merkezi)

Bartın’da feci kaza! Otomobiller kafa kafaya çarpıştı! Bartın’da feci kaza! Otomobiller kafa kafaya çarpıştı!

Bolu’da iki otomobil çarpıştı! Bolu’da iki otomobil çarpıştı!

Palamut tezgahlarda, boy gösterdi Palamut tezgahlarda, boy gösterdi

Deprem Uzmanı Moriwaki'den Çağrı: Yapı Denetimi Hayati Önem Taşıyor! Deprem Uzmanı Moriwaki'den Çağrı: Yapı Denetimi Hayati Önem Taşıyor!

Editör: Virda Şahin