Kapatılan Polente Burnu tekrar açıldı! Kapatılan Polente Burnu tekrar açıldı!

Denizli Haber - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, 3 yıl önce oturduğu 7. kattaki evin balkonundan düşerek ağır yaralanan ve öldü diye haber yapılan 23 yaşındaki Atakan Çobanlar, yaşama isteği ve kararlılığıyla zorlukların üstesinden geldi. 2,5 yılda 9 kez ameliyat olan genç, yeniden yürümeyi başardı.

16 Mayıs 2020 tarihinde Pelitlibağ Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 7 katlı bir binanın giriş katında bulunan bir esnaf, üst katlardan bir kişinin aşağı düştüğünü bildirerek polise haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan ağır yaralı şahsın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği düşünüldü. Ancak, yapılan incelemeler sonucu ölen şahsın Atakan Çobanlar olduğu belirlendi.

İnternete büyük zam! İnternete büyük zam!

Ancak Atakan Çobanlar, aslında hayattaydı ve ameliyatlarla yeniden yürüme mücadelesi veriyordu. O günü hatırlayamadığını ancak düşmenin etkisiyle gelen acıyla o anların silindiğini ifade eden Atakan, uzun bir tedavi sürecinden geçtiğini ve 9 kez ameliyat olduğunu belirtti. Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi gördükten sonra şu an her şeyi yapabildiğini söyledi.

Ablasını öldüren çocuğun ifadesi ortaya çıktı; Bıçaklamayı planlıyordum Ablasını öldüren çocuğun ifadesi ortaya çıktı; Bıçaklamayı planlıyordum

Ayı otomobilin önünü kesti! Ayı otomobilin önünü kesti!

Hayatındaki bu zorlu süreçten sonra hedeflerinden vazgeçmeyen Atakan Çobanlar, tek hayalinin asker olmak olduğunu dile getirdi. Babasının kendisine olan desteğinin her zaman önemli olduğunu ve umudunu hiç kaybetmemesi gerektiğini söylediğini aktaran Atakan, hayatta birçok şeyi değiştirdiğini ve asker olma hayaliyle ilerlemeye devam ettiğini ifade etti. Ailesinin ve kendisini tanıyanların da desteğiyle hayata olan tutkusu sayesinde mücadeleci ruhunu koruyan Atakan, herkesi şaşırttı ve yeniden yürümeyi başardı. İHA

Sansürün kaldırılışının 115’inci yılı, Zonguldak’ta törenle kutlandı Sansürün kaldırılışının 115’inci yılı, Zonguldak’ta törenle kutlandı

AW941754_08

AW941754_09

AW941754_06

AW941754_07

AW941754_05

AW941754_02

AW941754_03

AW941754_01

Zonguldak’ta fuhuş baskını! 200 TL karşılığında birlikte olmuşlar! Zonguldak’ta fuhuş baskını! 200 TL karşılığında birlikte olmuşlar!

Göreve giden polis aracı kaza yaptı! Göreve giden polis aracı kaza yaptı!

Mesut Özil’e ağıza alınmayacak sözler! Karadeniz’den normal insan çıkmaz! Mesut Özil’e ağıza alınmayacak sözler! Karadeniz’den normal insan çıkmaz!

Tatilde kan donduran cinayet, ailesini öldürdü! Tatilde kan donduran cinayet, ailesini öldürdü!

Sarhoş kadın, denizde çocuğunu boğmaya kalktı! Sarhoş kadın, denizde çocuğunu boğmaya kalktı!

En çok aranan filmler açıklandı:  Zonguldak ne aradı? En çok aranan filmler açıklandı: Zonguldak ne aradı?

Editör: Virda Şahin