Düzce’ye 9 hekim atandı Düzce’ye 9 hekim atandı

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil'in dövmesi sosyal medyada gündem oldu. Dövme bazı kesimlerin tepkisine neden oldu. Dövmesinde göğüs kafesine yerleştirdiği üç hilal ve yanı sıra uluyan bir kurt motifi bulunuyor.

Zonguldaklı dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil’in dövmesi sosyal medyada çok kez paylaşıldı. Yaptırdığı dövmeyi göstererek fotoğraf paylaşan Özil’e çok sayıda kişiden eleştiri geldi.

Özil, sosyal medya hesaplarından yaptırdığı bu yeni dövmeyi paylaşmasının ardından, bu paylaşım birçok kullanıcı tarafından eleştiri aldı. Özellikle üç hilal sembolünün bazı siyasi ve tarihi bağlamlara ilişkilendirilmesi nedeniyle tepki çekti.

Göğüs kafesine 3 hilalin yanı sıra uluyan kurt şeklinde dövme yaptıran Mesut Özil ile ilgili çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ağır hakaretlerde bulundular.

Yapılan paylaşımlar şu şekilde:

“İlk görüşte montaj sandım ama değilmiş, Mesut Özil gerçekten bu dövmeyi yaptırmış. Alman milli takımında oynayıp da böyle bir ırkçı dövmeyi yaptırmaya ne denir”

“Özil Zonguldak Devreklidir yani bu halleri çok çok çok normal, Türk Sünni Hanefi Osmanlı torunu Pontus devşirmesinin yapabileceği sıradan bir dövme alışkanlık huy.. Karadeniz'den zaten normal insan çıkmaz çıksa da tek tük, o da çoğunluğu temsil etmez.”

“Çakma vatansever.”

“Neden? Siz Alman milli takımını pürü pak çocuklardan mı oluştuğunu sanıyordunuz?”

“Almanlara ben Türk olduğum için beni dışlıyorlar diyen adam meğerse Irkçılığını Almanalar yüklemiş.”

“Bunların çelişkili olmayan bir şeyi var mı?”

“Alamanci Turk kafasi denir. Neyi utan verici orak çekiç yaptırsa utanç verici olurdu ne güzel iste topçu kafası”

“Şere…z para için her şey yapıyor milli formayı geçmek içinde ‘Ben Rüyalarımı Almanca görüyorum. Alman Sosisleri yiyorum’ diyordu bunlarda para için din Bayrak Her şey yalan”

“Irkçıların ilkesi yok”

“Hem cahil hem faşist”

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Murat Barutçu