Son 24 saat içinde Türkiye'nin illerinde en çok aranan filmler Google Trends tarafından açıklandı ve Zonguldak'ta en çok aranan film "Barbie" oldu.

Alan toplantıya katıldı, seçimi konuştular... Alan toplantıya katıldı, seçimi konuştular...

"Oppenheimer" filmi, yönetmen Christopher Nolan tarafından yazılan ve yönetilen bir Amerikan epik biyografik gerilim filmidir. Film, J. Robert Oppenheimer'ın biyografisine dayanmaktadır ve Kai Bird ile Martin J. Sherwin tarafından yazılan "American Prometheus" adlı kitaptan uyarlanmıştır.

Diğer yandan, "Barbie" filmi ise uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla yolculuğa çıkan bir kadının hikâyesini konu ediyor. Barbie, yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uymayan bir kadındır ve bu nedenle yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır. Uyum sağlayabileceği bir dünya arayışında, gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar ve burada farklılıklarının onu özel kılan avantajlara dönüştüğünü keşfeder.

Zonguldaklıların en çok "Barbie" filmini aratması, filmle ilgi duyan ve araştırmalar yapan izleyici kitlesini yansıttı. Google Trends verileri, belirli bir zaman diliminde belirli konuların popülerliğini gösterirken, Zonguldak'ta "Barbie" filminin en çok aranan film olması ilginç karşılandı.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Murat Barutçu