Türkiye'nin 81 ilinde hizmet veren tek toptan internet hizmet sağlayıcısı olan Türk Telekom, yeni tarifelerini 1 Temmuz'da yürürlüğe sokarak internet hizmetlerinde yüzde 70'e varan bir zam yaptı. Yapılan zam, hem VAE hem de port ücretlerini kapsamaktadır ve geçtiğimiz seneki tarifelerin üzerine uygulandı.

Türk Telekom, geçtiğimiz yıl 1 Nisan'da VAE ücretlerine yüzde 67 zam yapmış, ancak zam Haziran ayına kadar ertelenmişti. Bu tarife güncellemesi, kamuoyunda büyük tartışmalara yol açmıştı. Daha önce iki yıl boyunca tarifelerini sabit tutan Türk Telekom, geçen yıl zam yapması üzerine Genel Müdür Ümit Önal, tarife düzenlemelerinin bir zaman dilimine oturtulması gerektiği konusunda açıklamalar yapmıştı.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), mobil telefon hizmetleri için her yıl nisan ve ekim aylarında azami ücret tarifesi belirlemektedir. Ancak internet hizmetleri için tarifelerin ne zaman düzenleneceği ve yeni fiyatların ne zaman yürürlüğe konulacağına dair yasal bir düzenleme bulunmamaktadır. Haber Merkezi

"Mardin’de tüketilen kaçak elektrik 4.8 milyon kişiye yeter" "Mardin’de tüketilen kaçak elektrik 4.8 milyon kişiye yeter"

Zonguldak’ta fuhuş baskını! 200 TL karşılığında birlikte olmuşlar! Zonguldak’ta fuhuş baskını! 200 TL karşılığında birlikte olmuşlar!

Göreve giden polis aracı kaza yaptı! Göreve giden polis aracı kaza yaptı!

Mesut Özil’e ağıza alınmayacak sözler! Karadeniz’den normal insan çıkmaz! Mesut Özil’e ağıza alınmayacak sözler! Karadeniz’den normal insan çıkmaz!

Tatilde kan donduran cinayet, ailesini öldürdü! Tatilde kan donduran cinayet, ailesini öldürdü!

Sarhoş kadın, denizde çocuğunu boğmaya kalktı! Sarhoş kadın, denizde çocuğunu boğmaya kalktı!

En çok aranan filmler açıklandı:  Zonguldak ne aradı? En çok aranan filmler açıklandı: Zonguldak ne aradı?

Editör: Murat Barutçu