Zonguldak Kömürspor’da Bekir İrtegün dönemi başlamadan bitti Zonguldak Kömürspor’da Bekir İrtegün dönemi başlamadan bitti

Nevşehir Haber - Nevşehir'in Avanos ilçesinde korkunç bir cinayet yaşandı. Boşanma sürecinde olan bir şahıs, eşi ve kızının tatil için geldikleri otelin havuzunda bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Z.T. adındaki bir kadın ve 6 yaşındaki kızı H.T.'nin tatil için Avanos'a geldiği otelde meydana geldi. Kadının boşanma aşamasında olduğu eşi Y.T., kendi aracıyla otelin bulunduğu yere geldi. Anne ve kızı havuzda yüzerken, Y.T. otel içine girdi ve eşiyle arasında tartışma çıktı. Tartışma hızla büyüyerek şiddete dönüştü. Y.T., üzerinde bulunan bir bıçakla eşi Z.T. ve kızı H.T.'yi bıçakladı.

 

Sıcaktan eridik! Sıcaktan eridik!

10. Yılı etkinliklerle kutlandı 10. Yılı etkinliklerle kutlandı

Olayın haber verilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Ancak yapılan ilk müdahalelerde Z.T. ve kızı H.T.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Y.T. ise olay yerinden aracıyla kaçtı.

Emniyet ekiplerinin hızlı ve etkili çalışması sonucunda Y.T., yakalanarak gözaltına alındı. İHA

17 yaşındaki genç kalbinden bıçaklanarak öldürüldü! 17 yaşındaki genç kalbinden bıçaklanarak öldürüldü!

İşten çıkartılan şahıs iş yerinde 1 kadını bıçakla rehin aldı! İşten çıkartılan şahıs iş yerinde 1 kadını bıçakla rehin aldı!

AW940834_01

AW940834_05

AW940834_04

AW940834_03

AW940834_02

Editör: Virda Şahin