Hatay'daki bir köy okulunda yaşanan dehşet verici olayda, beden eğitimi öğretmeni olan Murat S., 11 yaşındaki öğrencisi H.Y.'ye tecavüz etti. Bu dehşet verici istismar olayı, zamanla toplam 10 öğrenciye yönelik 5 yıl süren bir dehşetin yaşandığı ortaya çıktı. Öğretmen, istismar ettiği çocukları başka öğretmenlere 'pazarladı'. Olayın yaşandığı yer Hatay merkeze bağlı Akçaova Köyü'ndeki ilköğretim okulu.

Halk TV’nin haberine göre, tek hayali liseye gidebilmek olan H.Y.’nin ailesi ise bu duruma karşı çıktı. H.Y. ise konu ile ilgili yardım talep edebilmek için M.S.’ye başvurdu. Öğretmen S., H.Y.'ye "Senin okumana yardım edeceğim" diyerek onun umutlanmasına neden oldu. Ancak kısa sürede H.Y.'nin başına gelenler, dehşetin boyutlarını ortaya koydu.

M.S., H.Y.'yi okulun bilgisayar odasına çağırdı ve burada H.Y.’ye tecavüz etti. Bu olay sonrasında istismar durmak bilmedi ve okulun çeşitli bölgelerinde H.Y.'yi darp ederek tecavüz etti. H.Y.'nin çıplak fotoğraf ve videolarını çekti ve onu hamile bıraktı. M.S, H.Y.'yi sürekli olarak alıkoyarak istismara devam etti. H.Y.'nin nişanlısı,  bu durumunu fark edince olay ortaya çıktı. H.Y., M.S. ve diğer öğretmenler hakkında şikayetçi oldu.

Seri tecavüzcü çıktı Seri tecavüzcü çıktı

Yargılama sürecinde M.S., suçlamaları reddetti ve kendisiyle birlikte olan öğrencilerin rızaları doğrultusunda hareket ettiğini iddia etti. Ancak yapılan incelemeler ve tanıkların ifadeleri, M.S.’nin suçunu ortaya koydu. M.S. hakkında toplamda 158 yıla yakın hapis cezası verildi, ancak karardan hemen önce tahliye edildi ve kayıplara karıştı.

“BEN ZATEN PİSLİĞİN İÇİNDEYDİM”

H.Y. ise ifadelerinde, “H.Y., “Okumak istiyordum. Başıma gelenler karşısında ailem beni öldürür diye korktum. Kimseye anlatamadım. Murat Sağıroğlu 6’ıncı sınıftan beri öğretmenimdi. Sürekli benimle evleneceğini söylüyordu. ‘Ya benimsin ya kara toprağın’ diyordu. Sonra bir gün beni lojmana çağırdı. Zorla bana tecavüz etti. Bağırdım ağzımı kapattı. Sonra elinde görüntülerimin olduğunu söyledi. Tehdit etmeye başladı. Yıllar böyle geçti. Sonra ben liseye geçtim. Bir gün ‘Engin’ diye bir arkadaşı olduğunu ona liseden kız ayarlamamı istedi. Ben zaten bir pisliğin içindeydim. Kimseyi buna sürükleyemezdim. Hiçbir annenin evladı bunu hak etmiyordu.” dedi.

RIZALARI VARDI!

Murat S. ise ifadesinde suçlamaları reddederek, “Evim aranırken hafıza kartını camdan aşağı attığım doğrudur. Amacım özel görüntülerimi kimsenin görmemesidir. Gizli bir şey yapsam görüntüleri gizli çekerdim” dedi. Öğrencilerini başka kişilerle ilişkiye zorlamadığını hepsiyle rızaları doğrultusunda birlikte olduğunu savundu.

TAHLİYE EDİLDİ KAYIPLARA KARIŞTI

Öğretmenler Murat S., Engin Y., İbrahim O., Abdullah A., Murat O. ile Sağıroğlu’un kuzeni Özmen Ö. hakkında Hatay 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma”, “Çocuğun basit cinsel istismarı”, “Özel hayatın gizliliğini ihlal”, “Reşit olmayanla cinsel ilişki”, “Çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçlarından dava açıldı. Yargılama sürecinde karardan hemen önce Murat Sağıroğlu tahliye edildi ve kayıplara karıştı. /Haber Merkezi

İnsanlığı bekleyen gizli tehlike! 100 milyona yakın kişi etkilenecek! İnsanlığı bekleyen gizli tehlike! 100 milyona yakın kişi etkilenecek!

Güneşte büyük patlama! Güneşte büyük patlama!

Altını içilebilir hale getirdi, büyük talep görüyor Altını içilebilir hale getirdi, büyük talep görüyor

Ses sanatçısının feci ölümü Ses sanatçısının feci ölümü

Taksi şoförü, çocuklar tarafından bıçaklanarak öldürüldü! Taksi şoförü, çocuklar tarafından bıçaklanarak öldürüldü!

Ölüme böyle gittiler Ölüme böyle gittiler

Hem göze hem kulağa hitap etti Hem göze hem kulağa hitap etti

Editör: Murat Barutçu