Güneşte büyük patlama! Güneşte büyük patlama!

Bursa Haber - Bursa'da altın imalatçısı Ekrem Filiz, yaptığı araştırmalar sonucunda altını içilebilir hale getirmek için çalışmalar yaparak başarıya ulaştı. Altındaki zararlı bileşenleri imha eden Filiz, sadece yararlı mineralleri bırakarak birçok hastalığa fayda sağladığını iddia etti. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan ek gıda takviyesi izni alarak ürettiği altın tozları Türkiye'nin çeşitli illerinden ve yurt dışından talep görüyor. Bu içilebilir altın tozları, yarım ve bir gram olarak satışa sunuluyor ve gramı bin 400 lira fiyatla satılıyor.

 

Müftüden eşek sütü fetvası: “Evcilse haram, yabaniyse helal” Müftüden eşek sütü fetvası: “Evcilse haram, yabaniyse helal”

Ekrem Filiz, altın içerisindeki zararlı bileşenlerin imha edildiğine vurgu yaparak, bu işi 7 yıldır yaptıklarını ve daha sonra bunu bir sektöre dönüştürdüklerini belirtti. Madenleri suda eriyebilir toz haline getirdiklerini ifade eden Filiz, Bakanlık tarafından toz olarak satışına izin verilen bu ürünün sıvısını da yanında verdiklerini açıkladı. Müşterilerin tozu sıvıyla karıştırarak tüketebildiği bu içilebilir altın tozlarının ek gıda takviyesi olarak onaylı bir ürün olduğunu vurguladı.

Güneşte büyük patlama! Güneşte büyük patlama!

Filiz, ürettikleri ürünle altının içindeki siyanürü imha edip yararlı mineralleri bıraktıklarını ve bu içilebilir altın manna tozunun talep gördüğünü belirtti. Hem yurt içinden hem de yurt dışından ilgi gören bu özel ürün, sağlık açısından fayda sağlaması nedeniyle büyük ilgi görüyor. İHA

Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu

Taksi ücretleri zamlandı! İndi bindi 70 lira Taksi ücretleri zamlandı! İndi bindi 70 lira

AW946771_02

AW946771_06

AW946771_07

AW946771_04

AW946771_05

AW946771_03

Editör: Virda Şahin