Zonguldak Belediyesi eski başkanı Muharrem Akdemir’in koruma müdürü Hasbi-Nurten Kabaca çiftinin oğlu Anılcan ile Gaziantep’in tanınmış ailelerinden Emine-Mehmet Şah Özdemir’in kızları Nurşah Özdemir düzenlenen düğün töreni ile mutluluğa uçtular.

Alaborina restoranda düzenlenen düğün töreninde genç çiftlerin nikahını Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan kıyarken, nikah şahitliklerini, Zonguldak eski belediye başkanları İsmail Eşref, Muharrem Akdemir, ve Çaycuma eski belediye başkanı Orhan Yardımcı yaptı.

Gençlerin nikahını kıyan Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, evlilik cüzdanını vermesi için eski başkan Muharrem Akdemir’e verirken, Akdemir’de cüzdanı vermesi için eski belediye başkanı İsmail Eşref’e verdi.

Zonguldak eski Belediye Başkanı İsmail Eşref, evlilik cüzdanını gelin Nurşah Özdemir’e vererek genç çifte mutluluklar diledi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan da genç çifte kahve takımı hediye etti. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek de genç çifte Kur’an-ı Kerim hediye etti. Düğün törenine, Kabaca ve Özdemir aileleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Zonguldak eski belediye başkanının koruması Hasbi Kabaca, “Bu mutlu günümüzde, düğünümüze katılan Belediye başkanımız Dr Ömer selim Alan'a, eski belediye başkanlarımız Muharrem Akdemir ve eşine, İsmail Eşref ve eşine,Çaycuma eski belediye başkanı Orhan Yardımcı ve şine, AK parti merkez ilçe başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetim kurulu üyelerine, CHP Merkez ilçe başkanı Ebru Uzun'a ve yönetim kurulu üyelerine, Çelenk, Çiçek ve mesaj gönderen,aramızda bulunan bütün misafirlerimize KABACA ve ÖZDEMİR aileleri olarak şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Şafak Gazetesi olarak Nurşah-Anılcan çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, Özdemir ve Kabaca ailelerini kutluyoruz. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi