Ünlü Türk şarkıcı Kemal Ünlüses, müzik sahnesine iddialı bir geri dönüş yapıyor. Yeni şarkısı "Benim Seni Görmem Lazım" ile dinleyicilere unutulmaz bir müzik deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Söz ve müziği usta isimlerden Burak Tunç'a ait olan bu özel şarkı, müzikseverlerin beğenisine sunuluyor.

Kemal Ünlüses'in kariyerindeki bu yeni durağı Bercem Menajerlik yönetiyor. Menajerlik konusundaki başarısıyla tanınan Bercem Menajerlik, sanatçısını her zaman en iyi şekilde temsil etmek ve müzik dünyasındaki etkisini artırmak için çaba harcıyor.

Ünlü şarkıcı, 7 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Sanat hayatına atıldığı ilk günlerden itibaren büyük bir yetenekle ön plana çıkan Kemal Ünlüses, sahne performanslarıyla dinleyicilerini etkilemeye devam ediyor. Ancak, mücadele dolu bir hayat hikayesi olan Ünlüses, genç yaşta anne ve babasını kaybettiği zorlu bir süreçten geçti. Doğum yeri olarak Diyarbakır'ın Silvan ilçesini kaydeden sanatçı, müziğe olan tutkusunu bu zorluklara rağmen hiç kaybetmedi.

"Benim Seni Görmem Lazım," Kemal Ünlüses'in duygusal derinlikteki yorumuyla dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatacak gibi görünüyor. Burak Tunç'un ustalığıyla buluşan şarkı, müzik listelerinde üst sıralarda kendine yer bulmayı hedefliyor.

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç intihar girişiminde bulundu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç intihar girişiminde bulundu

Müzikseverler, Kemal Ünlüses'in yeni şarkısıyla duygusal bir yolculuğa çıkmaya hazır olun. "Benim Seni Görmem Lazım," Bercem Menajerlik işbirliğiyle müzikseverlerle buluşuyor. Büyüleyici sesi ve güçlü sahne performansıyla Kemal Ünlüses, müzik dünyasındaki varlığını bir kez daha kanıtlamaya hazırlanıyor.

Editör: Seyma Kaya